Zöld kültéri Design szék Prémiumbútor

Sok esetben óriási többlet munkával jár a meglévő rossz minőségű bútort állandó jelleggel cserélgetni. Milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk, amikor a kültéri bútorok bőséges piacán keressük a tökéletes terméket? Cikkünkben olyan ár-érték arányban kiváló kültéri bútorok kerülnek bemutatásra, amelyek racionális választásként szolgálhatnak nem csak lakossági, de céges használatra is.

Nardi kerti és terasz bútor

Az olasz gyártó termékeit már a legtöbb vállalkozás számára nem kell bemutatni. Itthon is rendkívül híressé vált a jó minőségű, tartós és strapabíró kültéri bútor és terasz bútor kínálatáról. Lássunk is néhány kiváló példát a kollekcióból!

Nardi kerti és terasz bútor

Napozóágy

A Nardi napozóágy különlegessége nem csak az időtálló minőségben jelentkezik meg, de praktikussága sem elhanyagolható szempont. Könnyen és gyorsan rakásolhatóak ezek a termékek, ezért szinte pillanatok alatt össze tudjuk gyűjteni a kültéri bútorokat, ha a helyzet azt megkívánja. A minőségi anyagoknak köszönhetően ráadásul nem csak tartós, de könnyen mozgatható is. Jellemzően nagyon sok strandon találkozhattok Nardi napozóággyal, mivel rendkívül közkedvelt a megjelenése és a minősége egyaránt.

Nardi napozóágy mint kültéri bútor

Nardi napozóágy

Kerti szék

Fontos, hogy ellenálló legyen a környezeti viszontagságoknak. Nem is beszélve arról, hogy a szék súlya sem mellékes tényező, a könnyen mozgatható székek mindenképpen előnyt élveznek. Ezeket a szempontokat vettük figyelembe prémium minőségű Nardi kerti szék kínálatunk esetében is.

Nardi szék

Nardi Bárszék

A bárszékek igazán stílusos megoldást nyújtanak. Viszont egy rossz minőségű bárszék könnyen változtathatja rémálommá egy hotel vagy étterem zökkenőmentes működését.

Nardi kültéri bárszék

Gyorsan elhasználódik, eltörik, mely nem csak a cég számára egy rossz referencia, de személyi sérülést is okozhat, mely beláthatatlan következményekkel járhat. A Nardi bárszék tipikusan egy olyan kerti bútor, amely megbízhatóságának köszönhetően vált rendkívül népszerűvé. Kemény, strapabíró műanyagból készült, ezért garantáltan hosszú éveken keresztül megőrzi minőségét.

Kerti Asztal

Milyen a tökéletes kerti asztal? Ellenáll a környezeti hatásoknak, strapabíró és könnyen rakásolható. Nardi asztalaink olyan kerti bútorok, melyek lehajtható asztallappal rendelkeznek és lábaik könnyen egymásba csúsztathatóak. Tehát a praktikus használat garantált, a tartósságról pedig a prémium minőségű anyaghasználat gondoskodik.

Nardi kültéri asztal

Köszönjük, hogy elolvastad! Természetesen nem csak cégek számára kínálunk kiváló minőségű kerti bútort, lakossági használatra is vásárolhatsz nálunk!

Itt tudod megnézni termékeinket: Kültéri bútorok