Kerti bútorok webshopból

A kertben időt tölteni azonban akkor igazán jó, ha ott is adottak azok a kényelmi feltételek, amiket a lakásban megszoktál. A kényelmetlen műanyag széktől hamar el fog menni a kedved, ezért érdemes kicsit jobban körbenézni a kerti bútor kategória kínálatában.

Ezek azok, amik nem hiányozhatnak egy kényelmes kertből:

  1. Függőágy. Nincs is jobb, mint befeküdni egy függőágyba, és lágyan ringatózva olvasgatni, vagy egyszerűen csak pihenni, hallgatni a madarak csicsergését! Nehezen tudunk elképzelni ennél kikapcsolóbb tevékenységet. Ha Te is így vagy ezzel, egy függőágyat feltétlenül szerezz be, és keress neki egy kellemes, árnyékos zugot a kertedben. Garantáltan imádni fogod!

  2. Hintaágy. A hinta nem csak a gyerekeknek kiváló szórakozás, olykor mi, felnőttek is szívesen ringatózunk egy kicsit. Persze nem feltétlenül olyan sebességgel, mint a kicsik. Egy kényelmes, párnás hintaágy tökéletes lehet erre a célra. A hagyományos, ülős hintaágyon kívül már többféle is elérhető, vannak olyanok, amikben kényelmesen el is lehet feküdni – a választás csak rajtad múlik!

  3. Asztal székekkel. Természetesen ez egy alapfelszerelés a kertben, hiszen bármit is csinálsz kint, jó, ha van hová leülni. Egy kellemes, madárcsicsergős reggelinél semmi sem indíthat jobban egy vasárnap reggelt! Ha van egy ideális méretű asztalod, kényelmes, párnázott székekkel, ahol ezt a reggelit elfogyaszthatod, akkor pláne. Ha esetleg áthívnál néhány rokont, barátot egy kis kerti partira, szintén jól fog jönni a kerti bútor.

  4. Napozóágy. Ha már nyár van, mégsem maradhatunk hulla fehérek! Akinek van saját kertje, abban a kiváltságos helyzetben van, hogy bármikor tudja kicsit süttetni a hasát, mikor ideje engedi. Ehhez egy jó kis napozóágyra van szükség, aminek a támláját igény szerint lehet dönteni. Így lehet egyszerűen csak fekve pihenni a napon, de félig ülő helyzetben akár egy könyvet is olvashatsz közben. Figyelj oda azonban a napozás szabályaira, nehogy barnulás helyett csúnya leégés legyen a történet vége!

  5. Árnyékoló eszközök. Mivel a Föld forog, a nap minden órában más szögből süt, ezért előfordul, hogy nem mindig ott van árnyék, ahol ideális lenne a számodra. Ilyenkor jönnek jól a különböző árnyékoló eszközök, mint a napernyő, vagy a bárhová feltehető ponyvák, amik napsütésmentes területet tudnak biztosítani számodra. A legnagyobb melegben szinte megváltásnak érezheted ezeket!

A kerti bútorok segítenek abban, hogy a kerted lehetőségeit kiterjeszd, és még kellemesebb legyen a szabadban töltött idő. Ha még hiányzik valami a tökéletes kinti kényelemhez, itt az alkalom, hogy beszerezd! Most jön a nyár, még van időd átgondolni, mire van szükséged.