Donald Trump ágyába fekhetünk
 
Ennek egyik tökéletes darabja a Trump alvásrendszer, melynek segítségével beköltözik a komfort a hálószobába. Elsősorban ötcsillagos szállodák részére fejlesztették ki ezt a rangos kollekciót, mely matracból, fejtámlából és ágykeretből áll. A termék természetesen megfelel az „American Luxury Bed” szabványnak. A fényűző komfortot, az egyedi tartást a külső rugó, míg a tökéletes kényelmet az ezen belül elhelyezkedő, zsebbe integrált belső rugó adja. A high-end szövet és memóriahabos matrac olyan, mint egy jó feleség: figyel a test minden jelzésére.

Az Active Base technológia lehetővé teszi, hogy beállítsa a matrac szilárdságát, így illeszkedve maximálisan a felhasználó igényeihez. A Serta Latex hab azonnal reagál a szervezetre, így a kényelmet az első pillanattól kezdve egész éjszakán át érezheti az a szerencsés, aki befekszik Trump ágyába. Ezt a habot úgy fejlesztették ki, hogy rendkívül légáteresztő és rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy megőrizze integritását a matrac teljes élettartamán át. Természetesen antibakteriális és hipoallergén. A design pedig kifinomult és elegáns, mint New York maga.

A 37 cm vastag Silver Majesty ára 6300 euro, míg a 39 cm-es Gold Splendoré 7200 euro. A milliárdos ágya itthon is megrendelhető az Art of Home-tól.

Trump Home luxuságy Gold Splendor

Gold Splendor

Trump Home luxuságy középső dísz

Trump Home luxuságy szállodák részére Silver Majesty

Silver Majesty

Trump Home luxuságy szőtt minta 

Trump Home luxuságy és luxus matrac

Art of Home Lakberendezés

Cím: 2040 Budaörs, Építők útja 2-4.

www.artofhome.hu