Partnerünk a THDESIGN Lakberendezési Stúdió évek óta forgalmazza a prémium kategóriás Sykora konyhabútorokat. Ismerjük meg most a két legfrissebb alkotásukat az Exclisuve és a Style konyhákat:

A cseh Sykora is lépést tart a legújabb trendekkel amik a konyhabútorokon is helyet követelnek maguknak. Miközben a funkcionalista formák megmaradnak a felületek élednek újjá és természetközeli hatást csempésznek a nagy felületekre. A józan és minimalista Exclusive sorozaton a nemes tölgy furnér nyers elevensége párosul a fényes lakkozott magasfényű frontokkal. Ez a kellemes kombináció is arról tanúskodik, hogy nem akarunk és nem is kell szakítanunk a természetes anyagokkal, elsősorban a fa jelenlétével a konyhában, miközben a legmodernebb konyhai gépek között készítjük a napi finomságokat. A Sykora modern konyhabútorihoz stílusban megegyező étkezőket és tálalószekrényeket is tervezett.

Ecxlusive

Tölgyfurnér és fehér konyhabútor Sykora

Minimál Sykora konyhabútor

Sykora tálalószekrény fehér nyitott polcos

Thdesign Sykora konyhabútor

Thdesign MaxCity konyhabútor tervezés

Style

A Style koncepcióban kevésbé szembeötlő az erőteljes minimál hatás, itt inkább a modern könnyedség a jellemző. Az alap fehér szín választása ideális, mert - ahogy a legtöbb színnel - a tölgy furnér kellemesen barnás alapvetően meleg árnyalatával is tökéletes összhangban van. A tervezők több látványos megoldást is alkalmaztak, hogy a teret élővé, otthonossá tegyék. A sínen könnyedén csúsztatható létrával a tárolószekrények magasabbra pakolt tartalmát jobban elérhetjük. A létra szándékos láttatása a koncepció része, ami egy ferde vonalat hoz az összképbe. Ezt a ferde vonalakkal való játékot folytatja a szigetes konyha lábazatának kialakítása ami már-már rusztikus vidéki asztalok lábát juttatja az eszünkbe, és biztos, hogy ez nem is véletlen. Az utalás leheletfinom és ettől nagyon érdekes a Style eleganciája. Igazi látványeleme a konyhának a led fényekkel hátulról megvilágított, sok palack tárolására alkalmas bortartó ami szinte kedvet is csinál ahhoz, hogy kiváló borral koronázzunk meg az egyes fogásokat.

Sykora Style konyhabútor Thdesign rendelhető

Bortárolás a modern tölgy és fehér Style konyhabútorban

Beépített bortárolási lehetőség konyhabútorban

Létra a felső skrényekhez konyhában THDESIGNSykora

TH Design Lakberendezési Stúdió

MaxCity Lakberendezési Központ fsz. 28-as üzlet
2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)

Tel: +36 23 500 773
Mobil: +36 70 333 4787

www.thdesign.hu