THDESIGN Konyhabútorok

Indiai alma és grafitszürke kombináció a konyhabútor fronton

Bemutatjuk a luxus hatású grafitszínű ajtók és az indiai alma bútorfrontok látványos kombinációját. Ötvöztük az egyediséget a kivételes ízléssel, a szokatlant az átgondolttal. Egyedülálló fafurnérral dolgozunk, mely minden egyes felületen más rajzolatot mutat, nincs két teljesen egyforma. A fafurnér csíkokat a helyére illesztjük, kiegyenesítjük és magasfényű lakkal vonjuk be. Ezután keretbe helyezzük és egymás mellé illesztjük oly módon, hogy az erezetek természetes módon futnak az egymás mellett álló ajtófrontokon.

A fehér Polystone munkalappal izgalmas kontrasztot alkot a konyhabútor. Ellensúlyozza a sötét grafit színű ajtókat, ezzel ritmust ad a helyiségnek. A felső szekrényekben világító polc található, mely megvilágítja a munkalapot és a szekrények belsejét is.

THDESIGN Konyhabútorok

THDESIGN Konyhabútorok

THDESIGN Konyhabútorok

Luxus fával ötvözve

THDESIGN modern konyhabútorok

Fényes felületek és a fa nemes kisugárzása adja azt a finom kontrasztot, ami díszessé, igényessé emeli a Luxury sorozat konyhabútor változatát. Az akril ajtók, a rozsdamentes élek, fogantyúk finom kiegészítői a fafurnér lapoknak. Bár a modern és naprakész design sok beton, és vintage elemet rejt magában, sokak szerint igazi otthonosságot a fa tiszta színei, az időt magába záró gyűrűi és erezete adhatja csak vissza.

THDESIGN modern konyhabútorok

THDESIGN modern konyhabútorok

THDESIGN modern konyhabútorok

 Tervezés és kivitelezés egyedi méretekhez igazítva:

TH Design Lakberendezési Stúdió

MaxCity Lakberendezési Központ fsz. 28-as üzlet
2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)

Tel: +36 23 500 773
Mobil: +36 70 333 4787

www.thdesign.hu