A teljes alapterület 260 m2, ami több szintre osztva nem nyújt túlságosan tágas tereket. A megrendelők a londoni székhelyű SHH belsőépítész stúdiót bízták meg, hogy a meglévő adottságokat kihasználva elegáns glamour, klasszikus, és modern stílusjegyeket felvonultatva, a szürkés  és fémes tónusokat használva új enteriőröket alkossanak. A viszonylag kis belmagasság miatt több optikai térnövelő ötletet is be kellet vetniük. A bejárati ajtó melletti kecses vonalú konzolasztal, egy nagy modern lámpa, és néhány domború tükör teszi izgalmassá az előszobát. A viktoriánus házakra jellemző, hogy a lépcső ennyire közel helyezkedik el a bejárathoz.

A megrendelő szerette volna ha nem mindenhol használnak függönyöket, így az árnyékolás egy szokatlan módjával találkozunk, amikor is paravánokat helyeznek az ablakok elé. A paravánok áttetsző szerkezete átengedi a fényt, intimitást ad, és igény szerint könnyen össze is hajtogatható. A szürke, a bronz és a réz színű párnák nagyszerű összhangban van a képpel. Szekrénybe rejtett televízió. Az eltolható ajtók sőt még a fogantyúk is finom bőrkárpitozást kaptak. A modern étkezőből szélesre tárható ajtókon jutunk a zárt kertbe. A felületkezelt deszkákból kialakított lépcsős dobogón kényelmes kerti garnitúrát helyeztek el egy kandallóval. A leglátványosabb elem viszont a két, csúcsos lámpa, ami formájából adódóan felfelé törő érzést ad, és jól illeszkedik a az klasszikus-modern alapkoncepcióhoz.

A konyhára pillantva a legszembeötlőbb az alacsony belmagasság, és a viszonylag szűk hely. Ennek ellensúlyozására került központi helyre a hosszúkás, evőeszközöket ábrázoló kép aminek elhelyezésével kifejezetten a tér optikai nyújtása, magasítása volt a cél.