A bejárati ajtóhoz vezető út burkolata hatalmas kövekből készült, így a villa egyszerre olvad bele környezetébe illetve emelkedik ki onnan. Az egyedülálló helyen található luxusépület külső megjelenését tekintve letisztult és modernista. A kényelem és a stílusos berendezés a ház belsejében rejlik. A kétszintes villában óriási, egymásba nyíló helyiségek sokaságát találjuk.

A földszinten kialakított nappalit a konyha és az étkező köti össze. Bármelyik helyiségben is tartózkodunk éppen, csak egy tolóajtó választ el bennünket a fa padlóburkolatú terasztól és a fenomenális úszómedencétől. A nyitott terű medence szabadon helyezkedik el, ezáltal azt az érzést kelti úszás közben, mintha repülnénk a levegőben. A második szinten találhatjuk a hálószobát, és fürdőszobát, melyeket csak egy szűkített folyosó választ el egymástól.

A fürdőszobában egyszerre két személy is tartózkodhat. E helyiség elegendő teret biztosít mindkét félnek, legyen szó fürdésről, zuhanyzásról vagy hajszárításról. A széles zuhanykabin közvetlenül a kád mellett helyezkedik el, süllyesztett padlója csúszásmentes.  A panorámás kilátás minden szobából élvezhető, a bioklimatikus berendezés garantálja a hűvös klímát a nyári napokon. A keresztszellőzést az ajtók hiánya biztosítja, a lebegő padlók pedig megakadályozzák a túlmelegedést.


Modern spanyol villa

Modern minimalista villa

Modernista villa

Fehér nappali ötletek

Modern nappali nagy ablakokkal

Minimál konyhabútor

Modern konyhasziget

Modern étkező garnitúra

Modern fehér étkezőgarnitúra

Panorámás hálószoba

Minimál fürdőszoba

Modern zuhanykabin tejüveg

Minimál luxusvilla Spanyolországban

Modern villa terasza

Modern villa úszómedencével

Modern luxusvilla teraszbútor

Luxusvilla napozóágyakkal

Modern terasz

 Szöveg: Szoboszlai Réka