61 m2-es fiatalos és otthonos belvárosi lakás Balogh Ágnes lakberendezőtől

Egyedi tervezésű konyha Balogh Ágnes lakberendező

Balogh Ágnes lakberendező szigetes konyha

Egyedi praktikus modern konyhabútor

A tulajdonosok kérése, egy fiatalos, modern, letisztult és mégis otthonos stílus otthon megteremtése volt a cél, alacsony költségvetéssel. A tervezésnél célom a  napfényes, tágas érzés megtartása, stílusos és kifinomult élettér kialakítása volt, egy csipet “belvárosi loft” hatással megfűszerezve. A loftokra jellemző nyers anyaghasználat a nappaliban lévő  bontott téglafalon köszön vissza, kiegészítve néhány fekete kiegészítővel.

61 m2-es budapesti kiadó lakás

Szeletelt téglafal dekoráció nappaliban

Led fény dekoráció nappaliban Balogh Ágnes lakberendező

Kis költségvetésű lakberendezés

A tégla vöröses színe adja a lakás meleg fókusz pontját, ez a nappali fő látványeleme is egyben. A kanapé alatt elterülő modern szőnyeget a színátmenet teszi igazán különlegessé. A megrendelő kérése egy olyan dohányzóasztal volt, amely nem csak látványos, de funkcionális is. Szerencsére találtunk egy olyan praktikus darabot, amelynek a felső lapja elforgatható, így a belsejébe számos a vendégek szeme elől elrejteni kívánt tárgy kerülhet, úgy mint társasjátékok, újságok, vagy a laptop. A közösségi térben több mozgásteret hagyva a tárolást a hálószobákban lévő gardrób szekrények oldják meg.

Visszafogott hálószoba berendezés tapétával

Dekoráció a dohányzóasztalon kis olvasólámpa

Fiatalos gardrób tükörrel és hálószoba

A színpaletta szándékosan visszafogott, a fehér és nyír mellett a kék szín dominál. A padló sötétebb árnyalatát magasfényű fehér frontokkal ellensúlyoztuk. A szinte észrevehetetlen, bútorszerű konyha beépített mosogatógépet, sütőt, hűtőt rejt, a leendő lakók teljes igényét kielégítve. Az üveg-inox design sziget páraelszívó íves formája a lakás dísze is egyben, és megtöri a szögletes formákat. A konyhát körbeölelő LED szalag kék színű világítása harmonizál a szőnyeg és a párnák kék színével. Összességében egy barátságos, fiatalos és lakható élettér született, ahova biztosan szívesen költöznek majd be leendő lakói.

Tervező: Balogh Ágnes lakberendező

Telefon: 20 340 7038

Kövesd Balogh Ágnes Facebook oldalát itt
Balogh Ágnes lakberendező