Belvárosi lakás Citadellára néző kilátással és nagy belmagassággal. A feladatom három teljes értékű, világos, nőiesre hangolt lakórész kialakítása volt igényes diákbérlők számára. Az eredetileg egy fürdőszobás ingatlan teljes térátalakításon esett át, a tulajdonostól teljes szabad kezet kapva a tervezéshez. 

Polgári lakás lakberendezés

A lakásba lépve az előszoba-konyha-étkező-nappali négyesébe érkezünk. Az egyedi tervezésű, minden igényt kielégítő modern konyha világos színével simul bele a helyiségbe. A meghosszabbított munkapult a jobb helykihasználás érdekében étkezőasztalként is funkcionál, melyet kényelmes bárszékek vesznek körül. A konyhafalra csempe burkolat helyett bronz színű tükröt választottam, mely növeli a térérzetet a hálószobák javára a keskenyre szabott térben.

Nőies nappali

Kis erkély ötlet

Klasszikus virágos tapéta

Mályva színű kanapé

Női lakberendezés

Pazar étkező dekoráció

Modern kiegészítők

Női hálószoba rózsaszínű ággyal

A nappali részben a hosszúkás falszakaszt egy mennyezetig beépített könyvespolc töri meg. A kanapé mögött használt pasztellszínű, mozgalmas virágos tapéta itt is megjelenik, ezzel keretbe foglalva a nappali területét. A mályvaszínű kényelmes fotellel kiegészítve ez a sarok elegendő helyet biztosít egy közös baráti beszélgetéshez. Az arany színű lerakóasztalkák lapjának márvány mintája a fürdőszobákban köszön vissza. Jobb kéz felől találjuk a minden igényt kielégítő fürdő helyiségeket, a konyha folytatásaként pedig a nappali részt egy kényelmes L alakú, ággyá alakítható, bársony kárpitú kanapéval, amely mögött virágos tapéta csempész egy kis színt a tudatosan letisztult, kellemes pasztellszínekbe öltöztetett lakásba.

Vendégszoba

Kék ágy

Szürke betonhatású burkolat

Fürdőszoba berendezés

A tapétában fellelhető színek vonulnak végig az egész lakáson. A színpaletta: kellemes púder rózsaszín, lágy kék árnyalatok szürke és fekete színekkel karakteresebbé, élővé, markánsabbá téve. 

Tervező: Balogh Ágnes lakberendező

Telefon: 20 340 7038

Kövesd Balogh Ágnes Facebook oldalát itt

Balogh Ágnes lakberendező

 

Fotó: Bata Tamás