Étkező és gipszkarton polcok

A lakberendező feladata a korábbi lakók által kialakított belső tér átalakítása volt, egy olyan világos, de mégis meleg otthon megteremtése, ahol kényelmesen lehet olvasgatni a kanapén, de egy nagyobb vendégseregnek is megfelelő helyet biztosít. Szerencsére nagyon jó ízléssel rendelkeztek a tulajdonosok, így a tervezővel közösen, együtt gondolkodva született meg a végeredmény. Az alaprajzi elrendezést illetően a külön helyiségben kialakított konyha helye nem került megváltoztatásra a megrendelők kérésére, viszont a jelenlegi nappali-étkező helyén lévő korábbi iroda gipszkarton falai elbontásra kerültek.

Étkező szánkótalpas székekkel

Modern étkező taupe színű étkezőszék

Étkező, Balogh Ágnes lakberendezőtől

Ennek köszönhetően egy 55 nm-es nappali-étkező jött létre.  Ebben a jelentős méretű, és szinte minden oldalról nyílászárókkal tűzdelt térben kellett helyet találni a TV-nek, kanapénak, étkezőasztalnak, könyveknek. A médiafal így végül a nappali egyik sarkába épített gipszkarton falon kapott helyet, forgatható konzolra szerelve. A hatalmas és kényelmes U alakú kanapéról az egész család kényelmesen tévézhet, vagy a közeli dombokra nyíló kilátást csodálhatja!

Előszoba térnövelő vízszintes csíkos tapétával

Tágas étkező és laminált padló

U alakú ülőgarnitúra nappali berendezés

A ház teljes területén a korábbi hidegburkolatot meleg, tölgy színű laminált padlóra cserélték, a nyílászárók fehér színt kaptak, melyhez fehér szegély- és díszléceket választottunk. A falak egységes krémszínnel lettek festve, egy-egy falszakaszon mozgalmas, de mégis visszafogott színvilágú tapétával felöltöztetve. A kanapé mögött geometriai mintás, az étkezőnél a teret optikailag szűkítő vízszintes csíkozású tapétát használtak. A mennyezet egyhangúságát az étkező felé süllyesztett, LED világítással ellátott álmennyezettel törték meg.

A konyhában megmaradt az eredeti jó állapotban lévő konyhabútor, csupán a munkapult és fogantyúk kerültek lecserélésre. A szülői hálószobában a ház egészére jellemző meleg, krémes színek uralkodnak. Mivel ez a helyiség viszonylag sötét, így itt is igyekeztek világos színeket használni. Ez mind a puha padlószőnyeg, a tapéta, az ágykeret és lakástextilek kiválasztásánál szempont volt! Szintén ez a színvilág jellemzi a tágas fürdőszobát, ahol egy egyedileg tervezett és kivitelezett dupla mosdós fürdőszobaszekrény kapott helyet. Az elkészült lakás a megrendelők maximális elégedettségére egy meleg, de egyben nagyvonalú otthonná vált távol a város zajától.

Fehér klasszikus konyhabútor bajuszíves

Modern fürdőszoba berendezés nagy hosszú tükörrel

Dupla mosdód világos fürdőszoba sarokkád

Pezsgő színű hálószoba berendezés padlószőnyeg

Kellemes fényű olvasólámpák hálószobában

Gyerekszoba óriásposzterrel - Balogh Ágnes Lakberendező

Tervező: Balogh Ágnes lakberendező

Telefon: 20 340 7038

Kövesd Balogh Ágnes Facebook oldalát itt
Balogh Ágnes lakberendező