A jól megszokott módon  jelen projektnél is a Megbízó teljes mértékben a tervezőre hagyatkozott, mely a látványos és harmonikus végeredményben szépen meg is mutatkozik.

Budapesti luxuslakás látványtervei Dóró Judit Belsőépítész, lakberendező

A szürke szín domináns használata a lakberendezési tervekben a sikeres és vagány üzletasszony igénye volt, a design az otthonosság és a kényelem jegyében. A hozzá passzoló kiegészítő pasztell árnyalatokat tökéletes harmóniában illesztette hozzá Dóró Judit designer a DD Interior Stúdió vezető tervezője.

A különleges formák és anyagok merész játéka az egész lakáson végigvonul, mint meghatározó koncepció. Fő irányzatként a modern stílus jelenik meg, ezt lágyították nőiesebb kiegészítő színekkel, mint a fehér, a pasztell-mályva árnyalataival és csillogó fémes felületekkel, anyagokkal. A tér egyes funkciói külön-külön is egységben vannak, valamint a tér egészét nézve az összkép is tökéletesen harmonikus. Az egységességet egyrészt a kissé fényes padlóburkolat, - mely végigvonul a földszinti részben, - másrészről a mennyezeten a nagy gondossággal megtervezett exkluzív  álmennyezeti elem és hangulatvilágítás adja. Ez az elem fűzi össze légiesen és könnyeden az előtér-lépcsőház, és a nappali-konyha-étkező traktust. Különleges térérzetet eredményez a hangulatfények és a fő világítótestek fény-játéka az egész térben.

Dóró Judit, konyha berendezési terv

Nappali, étkező, konyha egysége a lakberendezési látványtervekben DD Interior Stúdió

Mályva szín a lakberendezésben Dóró Judit

Az intelligens vezérlésű házban komoly világítástechnikai terv készült a különböző kapcsolási körökhöz, melyet szintén Dóró Judit belsőépítész tervezett meg. A konyha és a sarokgarnitúra fehérsége, a mályva puha árnyalatai a szürke keménységét tökéletesen lágyítják, egységessé teszik. Szintén a szürke és a szögletes formák karakterét ellensúlyozzák az étkező székek kerekített formái, az ívesebb bútorok használata, a kristályos lámpatestek alkalmazása.

A különleges design már a bejárati részben is megjelenik, majd egy gardróbbal egybeépített egyedi puffal folytatódik. A könnyed lebegő hatású lépcső egy térbe elhelyezett falra támaszkodik, majd egy hangulatfénnyel megtűzdelt zöld sávval olvad össze. Ezen kis falszakasz szintén egy extravagáns designszekrényben folytatódik a nappali rész felől.

Egyedi bútotervezés Dóró Judit belsőépítész

Előszoba tervezése, Dóró Judit 3D tervezés

A konyhában tevékenykedő háziasszony a szigettel egybeépített étkezőasztallal és a főzőlap nappali felé való elhelyezésével vonja be a térben folyó társasági életbe. Erről a pontról az egész földszinti tér tökéletesen átlátható, mely a gyermekét egyedül nevelő háziasszony számára igen fontos szempont volt.

Az emeleti részben két hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A szülői háló hangulata tükrözi egy mai dinamikus modern  női vezető személyiségét. Az álmennyezet köré szerveződő funkciók tökéletes harmóniában állnak egymással. A szürke szín finomítására a puha kiegészítők szolgálnak. A különböző funkciókat gáláns megoldással fűzte össze a tervező, hogy a végeredmény lenyűgöző legyen.

A fürdőszoba ékköve a térbe állított kád szekció, melyet könnyed gravírozott és megvilágított üvegpanel választ el az intim funkciótól. Viszonylag kis alapterületen kellet három funkciót megoldani, fő szempont a nyitottság és a tágasság megőrzése volt. Térnövelő megoldásokkal, mint például a lebegtetett bútorok, térbe állított szaniterekkel, beépített falfülkékkel, tükröződő és áttetsző és csillogó izgalmas felületekkel ez sikeresen megvalósult. A különböző design mobíliákkal, jól megválasztott fény-játékokkal ez az a kis helyiség is különlegessé és egyedivé tudott válni.

Luxus fürdőszoba falfülkével, mozaik burkolat, DD Interior

Ovális kád a fürdőszobában ovális mosdóval Dóró Judit fürdőszoba tervei

Zuhanyzóval kiegészülő fürdőszoba, Dóró Judit lakberendező

Mozaik burkolat szürke színben a fürdőszobában

Elegáns fürdőszbai tükör Dóró Judit belsőépítész

Szülői háló látványtervei luxus lakberendezés Dóró Judittól

Nagy tv a hálószobában hogyan rendezzem be

A viszonylag nagy alapterületű tinibirodalomban hat funkció kapott helyet az egész házon végigvonuló színvilág jegyében. A kellemes mályva árnyalat hívogatóvá teszi a szobát a kis barátok számára is, olyan hely jött létre, ahová szívesen tér vissza még egy felnőtt is. A pihenésen és tanuláson kívül fontos szempont volt még a szépítkezés és a szórakozás is. Utóbbit a térbe helyezett buborék hinta és a beépített médiafal biztosítja.

Lányszoba, tiniszoba elegáns berendezési tervei Dóró Judit

Luxus tiniszoba tv-vel

Luxus tiniszoba kerek ággyal Dóró Judit

A kissé romantikus szigetszerűen elhelyezett kör alakú franciaágy minden kiskamasz lány álma, egy tini különös világát hűen tükrözi. A modern formavilágot a kellemes pasztell árnyalatú mályvás virágos tapéta és a könnyed lebegő fehér spagetti függöny lágyítja és rendezi olyan összhangba, hogy a végeredmény lenyűgöző legyen.

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Design Dóró Judit

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!