Kis alapterületek tervezése mindig izgalmas feladat és a tervező kvalitásairól is árulkodik a végeredmény. Gyakrabban kell egyedi beépítésekben, térnövelő ötleteken gondolkodni. A 3D kiváló minőségű látványtervek rengeteg lehetőséget adnak a folyamatos módosításra, a lehetséges végeredmény megtekintésére, végtelen számú változtatására.

Hálófülke kialakítás ötlet

Hálófülke, ami indirekt világítást kapott. Az intimitásról és az elszeparáltságról a függöny gondoskodik. Talán ez egy kicsit gyenge pontja a lakásnak, egy tolóajtó elegánsabb megoldás lett volna.

Férfias lakberendezés minigarzon

Nappali, konyha és étkező hármas egysége egy légtérben. A minimál konyha nem hivalkodó és minden alapfunkciót tud. Az étkezőasztal könnyen mozgatható, így akár négy személyesre is bővíthető.

Cementlap a konyhapult felett

Cementlap mintás konyhafal, ami jól illik az alapszínekhez és a konyhabútor stílusához is. A szekrények most a helytakarékos megoldás miatt érnek a mennyezetig.

Minigarzon berendezése

Hálófülke nappaliban

Lapostévé a falon garzon lakberendezés

Függönnyel leválasztott hálófülke

Étkezőasztal két székkel

Kerámia teáskanna

Ez tehát a végeredmény, trendi színek, fa, tégla és betonfelületek, markáns kontrasztok, amiket alapvetőn férfiasra hangolt színek jellemeznek. Neked tetszik a végeredmény?

Kétszemélyes kanapé kicsi nappaliba