A lakások belvárosi frekventált elhelyezkedése miatt felvetődött kiadás lehetősége is, de végül bebútorozva, eladásra alakítottuk ki a lakásokat. Ennek szellemében készültek el a tervek a fiatalos lakások kialakítására. Szerencsés helyzetünk volt, mivel mindkét lakás egy körfolyosón található a ház legfelső szintjén, ahol más lakás már nincs is. Így szabadon alakíthattam a folyosó arculatát, és egy tetőterasz kialakítására is módunk nyílt. A projekt sikerességét mutatja, hogy mindkét lakást, az első vevő aki megnézte, azonnal meg is vásárolta.

70 m2

A nagyobbik lakás tereinek átszervezésével kialakítottam egy vendégszobát, fürdővel, egy nappali-konyhát, étkezővel, és egy hálót, külön fürdővel. A lakás arculata, az eredeti tervekhez képest, sokkal elegánsabb, maszkulinabb formát öltött. A nappali hangulatát a Harlequin Momentum Asuka tapétájával teremtettem meg. A járófelület fa hatású vynil burkolat. A fürdő lichthofra néző ablaka budapesti látképet ábrázoló, nyomtatott fólia dekorációt kapott. A konyha hátfalát a Slate Design által forgalmazott kőfurnér borítja, amit impregnáltunk, így ellenállóvá vált a kifröccsenő zsírral szemben is. Egy zárt lichthof segítségével, még egy külső, zárt kamrát is kaphatott a minikonyha, így növelve a hasznos alapterületet.

Felújított belvárosi lakás lakberendezés

Fekete Eames székek az étkezőbe

Férfias lakberendezési ötletek

Slate Design kőfurnér a konyhapulton és mögötte

Dekorfólia a lichthof ablakán

Halequin tapéta a falon modern mintás

Bagoly asztali lámpa

Mini hálófülke lakberendezési ötlet

Cementlap mintás falburkolat fürdőszobába

Fonott bútorok a teraszon

30 m2

A kisebbik, mindössze 30 m2-es lakásban a helyiségek kiosztását nem módosítottam, csak a felesleges fellépőket, mennyezetről belógó térelemeket bontottunk el, illetve a világítást ésszerűsítettük. Egy fürdőszobás, teakonyhás praktikus és fiatalos garzont alakítottunk ki. A lakás kevés természetest fényt kap, ezért világos színekkel, vidám és igazán fiatalos enteriőrt sikerült létrehozni. Az ablakok egy lichthofra néznek, ezért a lichthof falát kültéri molinóval borítottuk be, így a lakó, szürke falak helyett, zöld tájat lát, ha kinéz az ablakon.  A nappali falát Mr. Perswall poszter tapéta díszíti.

Mid century modern piros kanapé a belvárosi lakásban

New York rajzolt tapéta faldekoráció

Cipősszekrény és sárga keretes tükör

Kis lakás előszoba berendezési terve

Mini konyha és mini étkező ötlet

Balloon mintás hálószoba dekoráció spotos olvasólámpákkal

Modern wc és szürke csempe

Kerti fonott bútor a teraszon

Tervező: Hus Petra Lakberendező

Telefon: +36 20/351-54-84