Segítek piacképessé tenni az eladó, vagy kiadó lakásokat, hogy a tulajdonos sokkal több pénzt kapjon érte, a vevő, vagy a bérlő pedig egy értékes, igényes lakásba költözhessen be!

Kis-Németh Mária lakberendező home stager

Most megmutatok egy olyan kis szegedi otthont, amit a tulajdonos befektetési céllal vásárolt. Ennek szellemében terveztem, illetve a kivitelezésnél is ez fontos szerepet játszott. A lakás terveit egy fotel képeire építettem fel, amelybe a tulajdonos beleszeretett. A képeken egy felújított fotel volt látható, és mivel a tulajdonosnak is volt egy régóta felújítás előtt álló fotelje, erre építettem a koncepciómat.

Előtte állapotok:

Szegedi lakás felújítás előtt

Szegedi lakás felújítás előtt

Szegedi lakás felújítás előtt

A lakásban a tulajdonos pár éve végzett már egy-két felújítást. A fürdőszobát és a konyhát megcsináltatta, ezekre most nem is szeretett volna költeni. A két helyiséget csupán összhangba kellett hoznom a nappalival, hálószobával és előszobával, hogy a lakásban meglegyen az egység és a harmónia.

A tervezést a Home Staging elvei alapján készítettem, mert mint tudjuk, más eladásra vagy kiadásra kínálni egy ingatlant, és más benne lakni! A tervezés első fázisa nálam a montázskészítés, hogy a tulajdonos is lássa, mi jár a fejemben és át tudjuk beszélni mit is szeretnék nála megvalósítani.

Ez például a nappali végleges terve volt: 

Kis-Németh Mária lakberendező hangulati terv

Ez persze hosszabb folyamat annál, hogy kap egy képet a megrendelő, és zsupsz, már neki is ugrunk, természetesen többféle terv közül döntjük el, melyik legyen a befutó. Amikor már körvonalazódtak az elképzelések, megvan a pontos alaprajz, színek, elkezdődhetett a felújítás, első körben jelen esetben a villamoshálózat csere, bejárati ajtó csere, új padló, festés, tapétázás.

Utána állapotok:

Előszoba átalakítása ötletek

Előszoba konzolasztal faragott tükör

Barátságos előszoba ötlet

Home Staging sárgás nappali fehér falakkal

Tapéta dekoráció fehér-sárga nappali

Lakásdekoráció lakberendezési kiegészítők

Színes lámpaernyők nappaliba

Kis Étkező átalakítása lakberendezési ötletek

Makaron dekoráció étkezőbe

Konyhabútor fényes faszínű felülettel

A nappali, a hálószoba és az előszoba teljes átalakuláson esett át, a két alapszín a tört fehér és a szürke lett, a főbb kiegészítő színek a kék, a sárga és a menta. A kiegészítő színek változó arányban, de minden helyiségben jelen vannak. A nappali fő helyére bekerült az az ominózus fotel, amit felújíttattunk és a szoba egyik domináns elemévé vált. A helyiség fő kiegészítő szín a sárga, plusz minimálisan a kék szín kapott még helyet. A lakáshoz egy pici erkély is tartozik, az is megújult a szobákkal együtt, hisz szerves része a lakásnak tavasztól késő őszig.

Üde hálószoba átalakítás Kis-Németh Mária lakberendező

Ikea komód a fehér hálószobában

Kis-Németh Mária lakberendező színek harmonikus összeválogatása

Kis-Németh Mária lakberendező tapéta a közlekedő falán

Lakásdekorációs kiegészítők a hálószoba komódján

Bézs fürdőszoba azoknak akik biztosra mennek

A nappalin kívül a másik legfeltűnőbb változáson a hálószoba esett át, a hirtelen lila színt eltüntettem a falakról, kijelöltem a szoba pontos funkcióját, és egy finom pasztelles nőies enteriőrt hoztam létre. Az előszoba tágas lett és világos. Törekedtem rá, hogy harmóniában legyenek a nappalival, hisz a két helyiséget egyszerre pillantja majd meg az, aki belép a lakásba.

Megújult erkély fehér összecsukható székekkel

Makaron a visszatérő dekorelem

Igényes és finom lakberendezési megoldások Kis-Németh Mária lakberendezőtől

A fürdőszobát és a konyhát, csak egy-egy apróbb kiegészítővel dobtam fel, hogy összhangot képezzen a lakás többi részével. A konyhaablak például kapott egy új rolót, és egy asztal feletti megvilágítást, ahol egy sárga textilkábelre lógattunk fel egy egyszerű, de nagyszerű Ikea lámpát.

Home Staging tervezés szegedi lakás alaprajz

Kis-Németh Mária - lakberendező, home stager

E-mail:kisnemethmarcsi@gmail.com


Facebook oldal: www.facebook.com/stiluster

Kis-Németh Mária lakberendező, home stager vagyok. A lakberendezés mellett elsősorban lakásfelkészítéssel foglalkozom, segítek piacképessé tenni az eladó, vagy kiadó lakásokat, hogy a tulajdonos sokkal több pénzt kapjon érte, a vevő, vagy a bérlő pedig egy értékes, igényes lakásba költözhessen be! Ez maga a Home Staging, amivel mindenki jól jár!