Belvárosi kis lakás kis garzon, felújítás

Pici bárpult a nappaliban

Barna tapétán kis tükör

A lakás felkészítés nem csak az eladásban, hanem a kiadásban is nagy segítség. Érdemes bevetni a Home Staginget akkor is, amikor nem eladni, hanem kiadni szeretnénk a lakásunkat. Ezt a nagyon picike, 19 nm-es, 5. kerületi kislakást Horváth Barbara lakberendező társammal készítettük fel az eladásra. Igen, az eladásra, mert az induló koncepció az volt, hogy olyan befektetőnek készül, aki rövidtávú kiadásban gondolkodik. A tulajdonos, ingatlanos lévén, tisztában volt azzal, hogy nagyon fontos az eladásnál a célcsoport meghatározás, és azt szerette volna, ha a lakást olyan üzletasszonyoknak és üzletembereknek készítjük fel, aki magas minőségű lakásokban szeretnének lakni, amikor pár napot Budapesten tartózkodnak üzleti célból.

19 m2-es kis lakás konyhája

Galéria lépcső alatti tárolás

Az is fontos szempont volt a tulajdonosnak, hogy a lakás ne legyen nagyon nőies, hogy azért egy üzletember is magáénak érezhesse. Mivel az egész lakás nagyon pici és szinte minden részlete egy-egy pontból látszik, így nagyon fontos volt, hogy milyen színekkel, bútorokkal és kiegészítőkkel teremtjük meg az üzletasszonyoknak és üzletembereknek a munka utáni feltöltődést. Ezért választottuk a bézs, arany és sötétkék színek különböző árnyalatait. Az egész lakás nagyon pici, mégis minden funkció megtalálható benne. Imádtuk ezt a Home Staging feladatot!

Bárszék ötlet étkezőhöz

Konyhai munkalap megvilágítás

Felnyitható helytakarékos étkezőasztal

Kis garzon lakás konyha és fürdőszoba

Fürdőszoba tolóajtóval

Bézs fürdőszoba modern burkolatokkal

Zuhanypanel kis fürdőszobába

Íves fürdőszobai szekrény

A Home Staging nem egyenlő a lakberendezéssel!
Az egyik legnagyobb és egyben legfontosabb különbség az, hogy míg a lakberendezés esetében a tervezésnél a legfontosabb szempont az ott lakók ízlése és szokásai, addig a Home Stagingnél nem a saját ízlésünk a mérvadó. A célcsoportra készítjük fel a lakásokat, és a cél, hogy a lakás minél több embert érzelmileg megérintsen, minél több érdeklődő érezhesse azt, hogy abban a lakásban akár ő is lakna rövidebb-hosszabb ideig.

Franciaágy galériával üvegkorlát

Beépített galéria ággyal

Tulipán virágdekoráció

Üvegkorlát megoldás galéria építésnél

Üvegfal és üvegkorlát galérián

Egyedi álmennyezet tervezés home staging munkához

Nappali bőrkanapéval és shaggy szőnyeggel

A felkészítés annyira jól sikerült, hogy végül a tulajdonos megtartotta a lakást és Ő maga kezdett rövidtávú kiadásba. A lakás kikerült az Airbnb piacra és 100% kihasználtsággal, hónapokkal előre ki van adva. Ennél jobb visszajelzés szerintem nem is kell, hogy nem csak az eladásnál, hanem a kiadásnál is hatalmas potenciál van a Home Stagingben.

Kis-Németh Mária - lakberendező, home stager


E-mail:kisnemethmarcsi@gmail.com


Facebook oldal: www.facebook.com/stiluster

Kis-Németh Mária lakberendező, home stager vagyok. A lakberendezés mellett elsősorban lakásfelkészítéssel foglalkozom, segítek piacképessé tenni az eladó, vagy kiadó lakásokat, hogy a tulajdonos sokkal több pénzt kapjon érte, a vevő, vagy a bérlő pedig egy értékes, igényes lakásba költözhessen be! Ez maga a Home Staging, amivel mindenki jól jár!

Fotó: Kállai Márton - Home Staging: Horváth Barbara és Kis-Németh Marcsi