A nagypolgári lakások mindig tele vannak új lehetőségekkel. A tulajdonos házaspár is tisztában volt ezzel, amikor megvásárolták ezt a 140 négyzetméteres budai lakást. A tulajdonosok előző lakását is Müller Mónika tervezte, így tudták, hogy most is minőségi és egyedi enteriőrt fognak kapni.

Nappali lakberendezés polgári lakásban Müller Mónika

Az ingatlan egy, a múlt század elején épült, körfolyosós budai társasházban található. A lakás régen egy nagypolgári család tulajdona volt, ami több kisebb helyiségre volt tagolva, cselédszobával kiegészítve.
Müller Mónika: „A célom egy olyan enteriőr kialakítása volt, amely teljes mértékben alkalmazkodik a mai modern életformához. Emiatt a konyha-étkező és a nappali funkcióját egy térbe szerveztem. A főzőlapot is a központi társalgó tér felé fordítottam, hogy a tulajdonosok és gyakran vendégül látott barátaik kapcsolatban tudjanak maradni egymással. A hálószobák a csendesebb udvari traktusban kaptak helyet.”

Közlekedő a lakásban csíkos tapéta

Konyha szürke felekkel piros bárszékekkel

Nappali lakberendezés polgári lakásban Müller Mónika

Visszafogott elegancia Müller Mónika lakberendező

Cole Son tapéta panel a hálószobában

Polgári lakás lábaskáddal a fürdőszobában

A műkedvelő és dizájnra nyitott házaspár egy trendkövető, de mégis időtálló lakást szeretett volna, elkerülve a szokványos bézs és az unalmas árnyalatokat. Nem riadtak vissza az erőteljesebb színektől és mintáktól sem. Ezt bizonyítja az ebédlő sötétkék fala, illetve az extravagáns Cole & Son tapéták a különböző szobákban.

Müller Mónika: „Az eredetileg szabdalt, nehezen berendezhető tereket egyszerűsítettük. Törekedtem rá, hogy egy-egy erősebb gesztus adja meg a hangulatot és kerültem a sok apró dekorációs elem használatát. Különös gondot fordítottam a lakás világítására - mivel nagy a belmagasság, több magassági szinten is helyeztünk el lámpákat. Személyes kedvencem a fekete-fehér csíkos előtér, ami lendületesen vezeti be az érkezőt a tágas lakótérbe.”

 

Style Center lakberendezési üzlet termékei

Style Center lakberendezési üzlet termékei

A lakásban használt tapéták, festékek, bútorok és kisebb kiegészítők megvásárolhatóak bemutatótermünkben az alábbi elérhetőségeken: 

Style Center by Müller Mónika

1055 Budapest, Balassi Bálint utca 21-23.
Hétfő-péntek 10:00-18:00, Szombat 10:00-14:00

www.mullermonika.hu/uzlet-stylecenter


Tervezési projekttel kapcsolatban írj nekünk az info@mullermonika.hu címre! Fotózáshoz és forgatáshoz pedig a marketing@mullermonika.hu címen kérhetsz ajánlatot.

Müller Mónika Enteriőr

www.mullermonika.hu

Müller Mónika Enteriőr