Felújított minigarzon ötlet

Budapesten járunk a Hegedűs Gyula utcában. Az eredeti tulajdonosok egy 60 m2-es lakást vásároltak itt, amit kettéválasztva alakítottak ki két egyforma minigarzont. A másik, szintén a TimeLessDesign lakberendezői által igényesen újrahangolt és felújított kis lakás ebben a cikkben tekinthető meg. 

A lakást eladásra szánják, így a végleges berendezés - például egy franciaágy vásárlása - az új tulajdonos feladata lesz. A lakásba lépve azonnal egy kellemes pasztell alaphangulat fogad amit a földszínek alkotnak. A kis nappali területe osztozik a konyhával és az ahhoz csatlakozó étkezőpulttal. A tervezők úgy gondolták, hogy ezt a neutrális színsémát érdemes feldobni néhány, a mai trendekbe illeszkedő geometrikus és hatszögletű mintával részben a nappali falán, illetve a konyhapult feletti falszakaszon tapétával és csempékkel.

Kis konyha berendezés kis lakásban

Tapéta hatszögletű mintával

Tapéta faldekoráció panel

Kis méretű bútorok kis lakásban

Üvegfalú galéria

Konyha étkezőpulttal galériás lakásban

Háromszög mintás falicsempe fürdőszoba dekoráció

A hasznos alapterületet ebben az esetben is egyedi tervezésű galéria egészíti ki. Ennek a kialakítása gipszkarton elemek segítségével készült amikbe könnyen illeszthető egyedi fényforrás. A szellősebb megjelenés érdekében üvegfalak határolják a felső szintet, ezáltal szabadabban áramlik a fény ebbe a térrészbe. A példásan felújított fürdőszobában tovább folytatódik a geometrikus elemek játéka, a
nagy méretű törölközőszárítós radiátor kellemes meleget biztosít a zuhanyzás idejére is.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

TimelessDesign logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    Telefon: + 36 20 565 05 06  vagy
+ 36 30 526 5000