Minilakás konyhája és nappalija kék lakásdekoráció

A tulajdonos eredetileg egy 60 m2-es lakást vásárolt meg azzal a céllal, hogy kettéválasztva azokat, két kisebb, egy 25 és egy 35 m2-es alapterületű változatként értékesíti őket. A profiton túl más szempontok is szerepet játszottak, például az, hogy igényes, stílusos és naprakész trendek uralkodjanak a lakásban, a leendő vásárló ne csak egy lakást, de minőségi otthont is kapjon. A TimeLessDesign lakberendező párosa egy összeszokott kivitelezői háttérrel vágott bele a felújításba, amit mindig egy adott színséma, elrendezés és sok egyedi ötlet alapján készítenek el.

Eladásra felkészített lakás

Kék és arany geometrikus mintás tapéta

Bézs konyhabútor egyedi gyártású

Felhős tapéta hálószobába

Bézs és kék fürdőszoba burkolat és mozaik kék fürdőszoba szekrény

Tudnunk kell, hogy ezekben a lakásokban nem találunk teljes berendezést, a legfőbb bútorok, a nappali ülőbútorai hiányoznak, ezt majd az új tulajdonos fogja beszerezni. Sokkal inkább komplex egységként kell néznünk, hogy hogyan lehet harmonikusan és átgondoltan felépíteni egy berendezést, hogyan kell összeválogatni az egyedi tervezésű és kialakítású bútorok színét, a burkolatokat és a lakberendezési kiegészítőket. 


További beszerzési források:

Lámpák: Fénymánia, Laminált parketta: Gres-Massimo, Szaniterek: Szaniterplaza, Páraelszívó: Toflesz, Tapéták: Wallpaperdirect, Mozaik: Üvegmozaikshop, Bútorok, függöny: egyedi gyártás.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000