Minilakás kis konyhája matt barna színben

Ez a minigarzon Budapesten a Hernád utcában található. Az eredeti tulajdonos egy eredetileg 60 m2-es lakást választott ketté. A kisebbik, 25 m2-es változatot erre a linkre kattintva lehet megtekinteni. Érdekes látni, hogy a jól megválasztott színhasználat mennyire más hatást tud kelteni. A bronz, a barna és kávé színű árnyalatok minőségi anyagokból kivitelezve komoly, elegáns hatást keltenek. Itt több a fényes, fémes és csillogó kiegészítő, a faldekoráció képei és igazodnak az alapszínekhez.

Kis nappali berendezés előtt

Nappali előkészítés, fényes modern tapétával

Modern konyha kis reggelizővel

Hálószoba hely még ágy nélkül

Elegáns fürdőszoba barna és bézs színnel

Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia belvárosi projekjeik során nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a a fürdőszoba mérete mindig kényelmes legyen. Ebben az esetben is egy látványos kialakítású fürdőt terveztek csillogó üvegmozaik betétekkel, fényes, pultra ültetett mosdóval. Nem kétséges, hogy ez a kis otthon is hamarosan gazdára talál, hiszen az új tulajdonosnak már semmilyen egyéb tennivalója nem lesz, mint birtokba venni az üde, felfrissült és harmonikus otthonát.


Beszerzési forrás ajánló:

TOFLESZ Modern Páraelszívók Webáruháza

Toflesz páraelszívók webáruház

A Toflesz páraelszívói minőségi anyagokból készülnek, modern technológiával, és egyedi design elemekkel. Webáruházunkban széles választékban kaphatók fali kürtős, beépíthető, konyhasziget fölé helyezhető valamint mennyezeti páraelszívók. A cikkben szereplő Solar Sprint 60 cm-es fali páraelszívóról többet is megtudhat ide kattintva.

www.toflesz.hu

Telefon: +36 20 559 3619
Email: info@toflesz.hu

Kontakt: Szabó Anna 
facebook.com/tofleszhungary


További beszerzési források:

Lámpák: Fénymánia, Laminált parketta: Gres-Massimo, Szaniterek: Szaniterplaza, Páraelszívó: Toflesz, Padlólap, dekor mozaik: Üvegmozaik.hu.

 

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000