TimeLessDesign - Kis lakás nappalija

Akik befektetési céllal vásárolnak lakást, a hosszú, illetve a rövid távú megtérüléssel is számolnak.
Budapest belvárosában jóval keresettebbek a kis alapterületű lakások, így érdemes a szétválasztás és a teljeskörű felújításban gondolkodni. A TimeLessDesign lakberendező párosa és a háttérben dolgozó ügyes kivitelező csapat sok éves tapasztalattal bír abban, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni kisebb lakások átalakítása esetén.

TimeLessDesign - előszoba tapétával

TimeLessDesign - Modern konyha bárszékekkel

TimeLessDesign - Mozaik mintás konyhafal burkolat

A fotókon látható állapot a felújítás végleges állapotát mutatja, azonban a berendezés még közel sem befejezett. Ez minden esetben az új lakó feladata lesz. Ha ötleteket szeretnénk gyűjteni, vagy inspirálódni, akkor érdemes a részletek felett is elidőzni, amik széppé tették ezt a minilakást.

TimeLessDesign - Hálószoba tapétával

Ami elsőre szembeötlő, hogy a tér világos, a belmagasság is elég nagy egy kényelmes galéria építéséhez. A fehér falak tisztaságot sugárzó felületei mellett a natúr fa árnyalatai és a kék szín sokféle variációja határozza meg a dizájnt. A nappali látványos eleme a rejtett fényekkel kiemelt növényfal és a lebegő lépcsők, amik egyedi led világítást kaptak. A kis alapterület mellett is kényelmes és jól használható a konyha és a fürdőszoba mérete. A fényes felületű falicsempék a funkción túl meghatározó dekorációs erővel is bírnak.

TimeLessDesign - Galéria üvegkorláttal

TimeLessDesign - Fürdőszoba kék csempe burkolattal

Járd be a lakást a videó segítségével! 

 


Beszerzési forrás ajánló:

TOFLESZ Modern Páraelszívók Webáruháza

Toflesz páraelszívók webáruház

A Toflesz páraelszívói minőségi anyagokból készülnek, modern technológiával, és egyedi design elemekkel. Webáruházunkban széles választékban kaphatók fali kürtős, beépíthető, konyhasziget fölé helyezhető valamint mennyezeti páraelszívók. A cikkben szereplő Vega teleszkópos beépített páraelszívóról többet is megtudhat ide kattintva.

www.toflesz.hu

Telefon: +36 20 559 3619
Email: info@toflesz.hu

Kontakt: Szabó Anna 
facebook.com/tofleszhungary


További beszerzési források:

Dekorcsempe fürdő: burkolatbolt.com, konyhahátfal: uvegmozaik.hu, lámpák: Fénymánia, laminált parketta, falicsempe, padlólap: Gres-Massimo. Szaniter: Szaniterplaza, Páraelszívó: Toflesz, tapéta háló: Wallpaperdirect, Tapéta előszoba: Tapetatrend.hu,

 

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000