A korábban bemutatott 37 m2-es változatot a kék árnyalatok és a natúr fa kiegészítők jellemezték. A tervezők itt egy merőben más irányvonalat képviseltek. A kiadásra szánt lakás nem csak egyszerű felújításon esett át. A TimeLessDesign lakberendezői egy alaposan átgondolt rendszer szerint haladtak. Előnybe részesítették a fémes és betonos anyagokat, és fényes felületeket a szürke és a natúr tónusokat kombinálták. A tereket pedig igényesen összeválogatott lámpa kollekciók világítják be.

TimeLessDesign kis lakás nappali férfias színek

A lakásba lépve az egységes megjelenésű egyedi tervezésű konyhát pillantjuk meg. A dohányzóasztal körüli kanapék vagy fotelek megvásárlása és elrendezése már a leendő lakó feladata lesz. Ilyen alapszínek mellé nagyon izgalmas kárpitok emelhetők be. 

TimeLessDesign kis lakás kiadásra szánt lakás

Két fő részére egy kis reggelizőpult is készült, ami főzés közben is praktikusan felhasználható felület. 

TimeLessDesign kis lakás egyedi tervezésű konyha

A halványszürke konyhabútor fehér felső szekrény elemekkel egészül ki, amihez tökéletesen passzol a szürkés-feketés hatszögletű fényes falicsempe. 

TimeLessDesign kis lakás épített galéria

A nagy belmagasság kényelmes galéria beépítését tette lehetővé. A lépcsőt nem lehetett elrejteni, így a kiemeléssel, a fényes fekete festékkel tették látványossá. A szürkés széles padlólapokon egy puha szőnyeg várja az új ágyat és az éjjeliszekrényeket. A geometrikus mintás tapéta és a fényes kávézóasztal otthonos hangulatot áraszt. 

TimeLessDesign kis lakás márvány mintás fürdőszoba

A fürdőszobába is egyedi tervezésű és gyártású bútor került, amihez jó választásnak bizonyult a márvány mintás és a hatszögletű lapok egysége. 

 

 


Beszerzési forrás ajánló:

TOFLESZ Modern Páraelszívók Webáruháza

Toflesz páraelszívók webáruház

A Toflesz páraelszívói minőségi anyagokból készülnek, modern technológiával, és egyedi design elemekkel. Webáruházunkban széles választékban kaphatók fali kürtős, beépíthető, konyhasziget fölé helyezhető valamint mennyezeti páraelszívók. A cikkben szereplő Fiera Sprint 60 cm-es fali páraelszívóról többet is megtudhat ide kattintva.

www.toflesz.hu

Telefon: +36 20 559 3619
Email: info@toflesz.hu

Kontakt: Szabó Anna 
facebook.com/tofleszhungary


További beszerzési források:

Konyhahátfal: burkolatbolt.com, lámpák: Fénymánia, dekorcsempe, falicsempe, laminált parketta: Gres-Massimo, fürdő padlólap: metrocsempeshop.hu, kőlap: Kerma, szaniter: Szaniterplaza, Elszívó: Toflesz, tapéta: wallpaperdirect.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000