Kis lakás laminált padlóval

Bár a 36 m2 valóban kis alapterületnek nevezhető, a nagy belmagasság mégis javít az arányokon, világosabb és szellősebb hatást eredményez. A TimeLessDesign tervező párosa a fehér alapszínből építkezett amihez natúr fa kiegészítők és a tölgy árnyalatú laminált padló került. Az egy nagy összefüggő tér egyszerre ad helyet a tágas konyhának, a kis étkezőpultnak és egy nappali-saroknak. Ezt a zónát az aranyszínű dzsungel mintás tapéta jelöli ki.

Innen egy-egy ajtón keresztül jutunk a hálófülkébe és a fürdőszobába. A hálóban egyedi tervek szerint készült egy kis gardróbszekrény. Az ágy méretét a leendő lakó foga kiválasztani. A fürdőszobából csak úgy árad a természetesség, az apró mozaik mintás falicsempe a kókuszdió héjának barnáját
idézi.

Térnövelés kis lakásban fehér fallal

Felújított lakás eladásra felkészítve

Hálófülke ágy nélkül

Kókusz mozaik mintás falicsempe fürdőszobában

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000

 


Beszerzési forrás ajánló:

TOFLESZ Modern Páraelszívók Webáruháza

Toflesz páraelszívók webáruház

A Toflesz páraelszívói minőségi anyagokból készülnek, modern technológiával, és egyedi design elemekkel. Webáruházunkban széles választékban kaphatók fali kürtős, beépíthető, konyhasziget fölé helyezhető valamint mennyezeti páraelszívók. A cikkben szereplő Fiera Sprint 60 cm-es fali páraelszívóról többet is megtudhat ide kattintva.

www.toflesz.hu

Telefon: +36 20 559 3619
Email: info@toflesz.hu

Kontakt: Szabó Anna 
facebook.com/tofleszhungary


További beszerzési források:

Falicsempe: csempehegyek.hu, lámpák: Fénymánia, laminált parketta+szegő: Gres-Massimo, Konyhahátfal, padlólap: metrocsempeshop.hu, elszívó: Toflesz, mozaikcsempe: uvegmozaik.hu Tapéta: wallpaperdirect.com. Kivitelezés: MULTIHOME.