Anita így mesél a kezdetektől: Amikor 5 évvel ezelőtt a családi házunk felújításába kezdtünk, még nem voltam okleveles lakberendező, de folyton a rendezkedéssel, átrendezéssel újabb és újabb ötleteimmel “zaklattam” a Férjemet. Amikor megszületett a kisfiunk, tudtam, hogy mellette valamilyen rugalmas időbeosztású munkát szeretnék végezni, ami hozzám illik, változatos és kreatív. Úgy döntöttünk belevágtunk hát a felújításba a kisgyermek mellett is.

A ház teljes felújítását bontást, építést, teljes villanyszerelést, gipszkartonozást, festést, burkolást, ajtó cserét, egyedi bútorok beépítését, térfunkció szerinti átrendezést alig 3 hónap alatt sikerült lebonyolítani. Izgalmas és tevékeny 3 hónap volt, amit egyáltalán nem bántam meg, és tapasztalatgyűjtésnek is megfelelő volt. Leginkább a Férjem bátorított, hogy ha ez a sok szervezést igénylő kreatív munka ilyen jól megy nekem, akkor miért ne csinálnám főállásban. Megfogadtam a tanácsát. Azóta a Complementer Creative Home sikeres tervező stúdió lett.

Most pedig a felújított házunkról készült fotókat szeretném megosztani Veletek!

Kovács-Köböl Anita lakberendező munkái

Kovács-Köböl Anita lakberendező munkái konyha

Kovács-Köböl Anita lakberendező munkái nappali étkező

Kovács-Köböl Anita lakberendező munkái nappali szekrény

A nappali, konyha és étkező egységét két kisebb szoba összenyitásával kaptuk. A modern letisztult
vonalú bútorokhoz kellemes pasztellek, a türkiz és a sárga mint kiegészítő színek kaptak helyet. A fürdőszoba dizájnja az örök divat színekből, a fekete-fehérből építkezik. A drámai hatást egy térben álló öntött márvány káddal fokoztuk, amit egy walk-in zuhanyzó tesz teljessé. A megfelelő mennyiségű tárolásról Anita egyedi tervei alapján készült fürdőszoba bútor gondoskodik.

Kovács-Köböl Anita lakberendező munkái hálószoba

Kovács-Köböl Anita lakberendező munkái térben álló fürdőszoba

Kovács-Köböl Anita lakberendező munkái egyedi fürdőszoba bútor

Kovács-Köböl Anita lakberendező munkái vár formájú gyerekszobai ágy

 A hálószoba, hasonlóan az alapkoncepcióhoz szintén pasztell színekből áll, így garantáltan a nyugalom szigete lett. A gyerekszoba is büszkélkedhet egy extra formájú bútorral. A játszóvárral kombinált ágy ma is kedvel bútordarabja a legfiatalabb családtagnak.

Fotók: Fuisz Marió

Complementer Creative Home

Complementer Creativ Home

Cím: 3528 Miskolc Pósa Lajos u 19. 

www.complementer.hu

Kovács-Köböl Anita lakberendező

Kovács-Köböl Anita - látványtervező, enteriőr tervező