Modern felújított otthon - KP Homebest Kft.

Az otthonszépítés lehet egy hosszú, évekig eltartó folyamat is, de gyökeres változást csak akkor érhetünk el, ha megszületik bennünk az elhatározás, hogy házunkat vagy lakásunkat teljes egészében szeretnénk felújítani. Ilyenkor egy átfogó tervezés után megkezdődhet a régi gépészeti elemek burkolatok, nyílászárok, vagy éppen a radiátorok cseréje. Lelki szemeink előtt, illetve a színesedő látványterveken kezdenek kialakulni a színkombinációk, az új bútorok helye és a lakásdekorációs tárgyak arzenálja is. 

A leggyakrabban felvetődő kérdés mégis, az: hol kezdjünk neki a folyamatnak? Mi legyen az első lépés? Mivel is kell ilyenkor kezdenünk és mindez végül mennyibe is fog kerülni? 

Akik rendszeresen nézik a lakásfelújító műsorokat – elsősorban a külföldiekre gondolunk – ott bepillantást nyerhetnek a rendszerint alapos bontás-felújítás lépéseibe, a váratlan helyzetek megoldásába is. A megrendelők szinte alig mernek belevágni a több hetes projektekbe. Ám a végeredmény minden esetben sokkal szebb, mint amit csak el tudtak volna képzelni maguknak. Mindez azért valósulhatott meg, meg a háttérben keményen dolgozott egy összeszokott csapat, akik minden egyes részletet megterveztek, szakszerűen végezték a feladatukat, a lakberendezők pedig kialakították a berendezést és az utolsó simításokat az otthon átadása előtt. 

Nem kell az óceán túlsó felére mennünk mindezért, mert hasonló szolgáltatást kaphatunk itthon is. A KP HOMEBEST Kft. kollégái egy ugyanilyen komplex szemléletű tervezéssel valósítják meg ügyfeleik otthonának, családi házának teljes felújítását. 

A tulajdonosok a műszaki diploma megszerzését követően a svédországi építőiparban  szerzett tapasztalatok után alapították meg saját cégüket. Azóta számos tégla, panel és csúsztatott zsalus technológiával készült lakás felújítását kivitelezték, az eredeti állapot  bontásától, az utolsó kapcsoló felhelyezéséig. Megbízható és gyakorlott szakembergárdájukkal a magánszemélyeken kívül cégek részére is vállalnak teljes körű felújítást. 

Érdemes tehát mindenképpen szakemberre bíznunk azokat a feladatokat, amikben nem vagyunk jártasak és szeretnénk ha a minőségi lenne a végeredmény. A KP HOMEBEST Kft. a tervezés fázisától, a gépészeti részletek újragondolásán, egészen a kulcsrakész átadásig nyújt szolgáltatást azoknak is, akik szeretik ha minden flottul és a tervek szerint halad. Ha Te is 2021 év elejére tervezed a lakásfelújításod, akkor jó eséllyel kell számolnod azzal, hogy leterheltek lesznek a kivitelezők, illetve mindenféle mester aki csak a lakásfelújítás valamely területén dolgozik.

Érdemes már most a szabad kapacitásokat lekötni és időpontot egyeztetni. Egy tisztasági festésre lenne szükséged, esetleg a fürdőszobára férne rá egy alapos átalakítás? Ha szeretnél egy gyönyörű új szigetes konyhát, vagy éppen egyedi tervezésű bútorokat az előszobába, vagy a gardróbszobába akkor is érdemes egyeztetned! 

A cikkben szereplő képeket a KP HOMEBEST Kft. munkáiból válogattuk. Reméljük, hogy a fotók láttán sikerült kedvet csinálni akár csak egy részleges, vagy egy teljes lakásfelújításhoz.

Kortárs modern nappali zöld bársony fotel - KP Homebest Kft.

Szigetes egyedi tervezésű konyha - KP Homebest Kft.

Modern hálószoba egyedi ágykerettel - KP Homebest Kft.

Falpanel díszítés - KP Homebest Kft.

Tiniszoba berendezés - KP Homebest Kft.

Frissen felújított fiatalos lakás - KP Homebest Kft.

Galériás lakás üvegkorláttal - KP Homebest Kft.

Modern lakberendezés fehér és türkiz - KP Homebest Kft.

Léces térelválasztó nappaliban - KP Homebest Kft.

Modern barna konyha gépekkel - KP Homebest Kft.

Márvány mintás fürdőszoba - KP Homebest Kft.

Elegáns hálószoba - KP Homebest Kft.

Pihenősarok és előszoba fülke - KP Homebest Kft.

Előszoba egyedi bútorral - KP Homebest Kft.

WC burkolatok - KP Homebest Kft.

Elegáns egyedi fürdőszoba - KP Homebest Kft.

Az alábbi elérhetőségeken várja hívását Köveskuti Péter és Paulovics Máté tulajdonosok. 

KP HOMEBEST Kft.

Köveskuti Péter: Telefon: +36 70 3813075

Email: peter.koveskuti@gmail.com