Térelválasztás a nappali és a háló között

Egy-egy lakás esetében az alaprajzi adottságokon nem tudunk változtatni, falakat bontani sem lehet minden esetben. Ilyenkor a tervező és a kivitelező csapat feladata a legmesszebbmenőkig kihozni a rendelkezésre álló térből a maximumot. Minden esetben elsődleges feladat a funkciók és a zónák kialakítása. 42 m2 esetében ez főleg alapos átgondolást igényelt. A KP HOMEBEST sok éves tapasztalattal a háta mögött vázolta fel és alakította ki ezt a lakást úgy, hogy a leendő tulajdonosa minden részletével elégedett lehessen.

Fekete és szürke konyhabútor

KP HOMEBEST Kft. lakásfelújítás

Fekete és természetes fa szín konyhabútoron

Tükrös gardrób mint térnövelő az előszobában

Teríték a kétszemélyes reggelizőpulton

A lakásba belépve egy világos és tágas tér fogad. Első benyomásunkat a gyönyörű konyha által szerezhetjük, ami matt és selyemfényű, szürke-fekete és természetes fa felületek színkombinációiból áll. A konyhával szemben lévő térnövelő funkcióval is rendelkező tükrös kialakítású gardrób a ruhatárolásról gondoskodik. A konyhához egy kétszemélyes étkezőpult tartozik, de az előtér területe alkalmas arra, hogy időnként egy étkezőasztal beállításával vendégeket is fogadhassunk.

A nappali nagy és kényelmes bőrkanapéja mellett azonnal feltűnik a hálószobát elválasztó dupla sínrendszerben futó eltolható lamellás elem. A szekcionált kialakításnak köszönhetően részlegesen vagy teljesen is elhúzható, lezárva ezzel az intim területet. A léces szerkezetnek köszönhetően a nappaliba továbbra is bejut az erkély felől érkező természetes fény. A fő falszakaszon végigfut egy markáns megjelenésű dekorelem egészen a franciaágyig, amit sejtelmes led fények világítanak meg.

Lemellás térelválasztó

Térelválasztás a nappali és a háló között

Bőrkanapé és szekcionált léces térelválasztó

Térelválasztó léces teljesen behúzva

Hálószoba kialakítása kis alapterületen

Hálószoba ledes faldekorációja

Franciaágy kialakítása

A különálló wc mellett találjuk a legújabb fürdőszobai trendek szerint kialakított fekete csaptelepekkel szerelt zuhanyzós fürdőszobát. Ez a szín tökéletes szinkronban van a lakás többi részén található mennyezeti sínes fekete világítótestekkel és a konyha felső szekrényelemeivel is. A természetes hatást keltő szín itt is megtalálható a tökéletes vízálló fahatású padlólapok formájában.

Modern fekete fürdőszoba natúr fa színű fürdőszoba szekrénnyel

Fürdőszoba és wc kialakítása

A lakás erkélyéről a Duna és a Szabadság híd látható

Ha kifejezetten ez a lakás megtetszett, vagy úgy érzed a saját lakásod esetében is szükség lenne a változásra, a teljes megújulásra, trendi és modern berendezést szeretnél akár extra kiegészítőkkel is, akkor vedd fel a kapcsolatot a KP HOMEBEST tulajdonosaival.

Az alábbi elérhetőségeken várja hívását Köveskuti Péter és Paulovics Máté tulajdonosok. 

KP HOMEBEST Kft.

Köveskuti Péter: Telefon: +36 70 3813075

Email: peter.koveskuti@gmail.com