Pengefal pattintott kőburkolattal kis lakásban

Ez a 48 nm-es lakás eredetileg egy 2 szoba-konyhás kialakítású volt, ami több kisebb helyiség szerves egységét jelentette. Az átalakításkor a legfontosabb szempont az élhetőség, az adottságok kihasználása és a praktikusság volt. Mivel a válaszfalak bonthatóak voltak, így az alaprajz szinte adta a lehetőséget, hogy itt bizony egy remek amerikai konyhás nappalit lehet építeni, ami sokkal inkább igazodik a mai térszervezési elvekhez.

Térelválasztó pengefal világos nappali

Nappali lakberendezés Ikea kanapé KP Ingatlan

A nappali központi dekorációs eleme a látványos roppantott terméskővel kirakott pengefal, ami több funkciót is betölt. A konyha felől az étkezőpultot támasztja, elölről pedig konzol segítségével akár egy lapos televíziót is szerelhetünk rá. A hatalmas mennyezetig érő, minden helyet kihasználó egyedi konyhabútor saját tervezésű, és szép kontrasztot alkot a magasfényű fehér korpusz a világoskék modern élbemart fogantyús konyhabútor frontokkal.

Modern konyha tervezés KP Ingatlan

Halványszürke konyhabútor modern ötlet

Szintén ebbe a helyiségbe került beépítésre egy nagyméretű tolóajtós gardróbszekrény, ami bőséges pakoló-, és tárolóhelyet biztosít az itt lakóknak. Türkös ajtaja egyben egy optikai térnövelő elem lett. Az alapvetően világos helyiségekben a natúr és halvány színek dominálnak, a nappalit a mindig kedvelt bézs szín, a hálót a most divatos nap sárga és kék színek teszik otthonosabbá. A lakás egyedi hangulatáról és esti fényekről az álmennyezetben elhelyezett rejtett LED szalagok gondoskodnak.

Kortárs trendi hálószoba berendezés és dekoráció

Közlekedő és külön wc

A hálószobában a friss és trendi lakberendezés továbbgondolt elemeit érhetjük tetten. A világos franciaágy szépen emelkedik ki a kontrasztos sötétebb színű falból. Az esti olvasáshoz pedig jól jönnek a vörösréz geometrikus formájú függeszték lámpák.

Mosdópult dupla mosdóval

Egyedi tervezésű mosdópult KP Ingatlan

Különálló wc-t a korábban kamraként funkcionáló helyiségben sikerült kialakítani, így a fürdőszobában több hely maradt a kényelmes zuhanyzónak. A hölgyek által kedvelt dupla mosdót egy egyedileg tervezett mosdószekrényre helyeztük. A lakás extra felszereltségéhez tartoznak a távirányítós és motorosan vezérlehető alumínium redőnyök, amik nemcsak a kíváncsi tekinteteket zárják ki, de a lakás biztonságához is hozzájárulnak.

48 nm-es lakás alaprajz kép

KP HOMEBEST Kft.

Köveskuti Péter
 
Telefon: +36 70 3813075
 
 
 
Röviden a KP Ingatlanról:
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett diploma, illetve a svédországi építőiparban töltött idő alatt szerzett tapasztalatok megszerzése után, 2012 tavaszán megalapítottuk közös cégünket, a KP Ingatlanforgalmazó Kft.-t. Azóta számos tégla, panel és csúsztatott zsalus technológiával készült lakás felújítását kiviteleztük, az első tégla bontásától, az utolsó kapcsoló felhelyezéséig.
 
Több megbízható szakemberrel alakítottunk ki partneri kapcsolatot, akik folyamatosan velünk dolgoznak. Cégeknek, illetve magánszemélyeknek teljesítettünk megbízásokat, melynek keretében jól kiadható (10% hozamú) ingatlan felkutatásában, vásárlásában, felújításában, bérbeadásában működtünk közre. A munkáinkra teljes körű garanciát vállalunk. Szolgáltatásaink: Teljes körű felújítás, Kisebb felújítási munkák, Lakberendezés, Ingatlan értékesítés Ingatlan befektetési tanácsadás, Ügyvédi tanácsadás, Készpénzes ingatlan felvásárlás.