A helyszín ismét Mallorca szigete. Ebben a házban azon túl, hogy minőségi a bútorok kivitelezése kerülik a hivalkodó megjelenést. A klíma és a térség időjárása is szerepet játszik a lakberendezésben, illetve a kinn és benn eltöltött idő megoszlásában. A nagy ablakoknak és a gyakran nyitva hagyott ajtóknak köszönhetően a friss levegő átjárja a helyiségeket, a szobákból rögtön a teraszra jutunk. A hangulatos világoskék zsalugátereket behajtva hűthetjük a szobákat és a szieszta alatti szunyókálás is kellemesebb. 

Látható gerenda nappali mennyezetén

A karakteres látható gerendák alatt kellemes nappali fonott puffokkal, favázas állólámpával és lábtartónak is használható dohányzó- és lerakóasztallal.

Mediterrán nappali

A sarokba egy minden igényt kielégítő sarokgarnitúra került. Szinte alig érzékelhetőek a falak, mintha félig már a szabadba lennénk.  

Rusztikus kőburkolat étkezőben

Tömörfa asztalon étkezhetünk, amit hűvös mediterrán kőfal övez modern kandallóval. A mennyezetről egy uszadékfa közvetítésével ereszkednek le a függesztéklámpa üveggömbjei. 

Minimál konyha mediterrán házban

Nyitott hálószoba festett komóddal

A hálóban természetes lakástextilek és egy festett komód határozza meg az atmoszférát, amit remekül egészítenek ki a kék hortenziák. 

Pengefal a hálószoba és a fürdőszoba között

Ha már minden a szellősségről és a friss levegőről szól, akkor a érthető, hogy miért is került egy magas pengefal a háló és a fürdő közé. A pengefalba építették a mosdót és a fürdőszobai bútort. 

Modern pengefalba épített fürdőszoba bútor és mosdó

Világoskék zsalugáter a konyha ajtaján

Ajtó a hálószoba mindkét oldalán

Kellemes pihenésre, olvasgatásra hívogat a terasz. A kertben friss fűszernövényeket is találunk a sültekhez, levesekhez. 

Világoskék zsalugáter a terasz ajtaján