A nagy, tetőszerkezeti látszó gerendák, a modern tejeskávé színű konyha és a multifunkcionális dolgozósarok bárszékekkel együtt megteremtik ennek az otthonnak az egyedi varázsát. Ahogy belépünk ebbe az otthonba, azonnal lenyűgöz minket az impozáns mennyezet, mely hatalmas régi gerendák sorából áll. Ezek a rusztikus stílusú gerendák a fa melegségét hozzák be a térbe, és egyedi karaktert kölcsönöznek a helyiségnek. A természetes fa textúrája és az eredeti színek a rusztikus stílus minden jellemzőjét magukon viselik. 

Látszó tetőgerendák alatt

Laza nem műszálas kanapé

Egyszerű étkező kerek asztallal

Nappali berendezés ottománokkal

Tejeskávé színű konyhabútor

A tejeskávé színű konyha tökéletesen illeszkedik a rusztikus és modern stílus összhangjába. A sima felületek és a gazdag barna árnyalatok eleganciát sugároznak, míg a természetes fa anyagok meleg hangulatot teremtenek. Az egyedi részletek, mint például az ipari hangulatú dohányzóasztalok, csíkos kárpitozású ottománok és az apró részletek, kiemelik a rusztikus stílus varázsát.

Egy kis konyhaablak az udvarra

Ágy takaróval és színes párnákkal

Sok fafelület a hálószobában

A hálószoba ablaka alá a tervezők egy pultot terveztek, akol bárszékeken úlve akár ketten is jól elférnek. A modern bárszékek kényelmes és stílusos ülőhellyé válnak, miközben lehetővé teszik az otthoni munkavégzést vagy a baráti beszélgetéseket. 

Munkapult bárszékekkel

Ez a spanyolországi rusztikus ház valóban lenyűgöző, és minden részletében gondosan megtervezett, hogy otthonosságot és meghittséget sugározzon. A kályha tüze mellett üldögélve és a beáramló természetes fényt élvezve minden pillanatot élvezhetünk ebben az elvonulásra inspiráló otthonban.

Hegyi ház Spanyolországból