Ezt a felújításra szoruló házat a tulajdonosok ár alatt tudták megvenni. Szaktudás nélkül a munkálatok irányítását, a tervezés, illetve a berendezés feladatait a spanyolországi Ni2 Estudio de Interiores csapatára bízták. Mivel nem tudnak minden évben hosszabb időre elutazni egy nyaralásra, így az otthonuk berendezésénél törekedtek a nyaraló hangulat kialakítására. 

Spanyolországi nyaraló hangulatú ház

Minden helyiség valódi tölgyfa padlót kapott. A bútorok natúr színűek, és több kiegészítő bútor is tömörfából készült. Érdekes elem a kanapé mögötti magas konzolasztal, ami hasznos lerakófelület lehet a nappaliban is. 

Nappali tömörfa dohányzóasztallal

Az emeletre vezető lépcső korlátja kecses kialakítású, a konyhát elválasztó fal pedig egy üvegezett ablakot kapott, ezzel is szellőssé téve a tereket. 

Egyedi könyvespolc

A három falfülke tökéletes hely a könyvek tárolására, ide egyedileg bevágott polcelemek kerültek. 

Fehér szigetes konyhabútor

A konyha jókora szigete fiókos kialakítású, így ide is sok edényt és kiegészíthetőt lehet elpakolni. A természetes anyagok használata minden részletre kiterjed. Az étkezőszékek között fonott változatok is megtalálhatók. 

Cementlap mintás konyhai burkolat

A padlóburkolat is spanyol, apró mintájával és színeivel nagyon jól egészíti ki a natúr színvilágot.  

Étkező fonott és tömörfa bútorokkal

Az étkezőben egy épített padot találunk, ez pont optimális magasságú az étkezésekhez. 

Egyedi fém korlátos lépcső

Ezen a fotón a természetes kiegészítők minden formában megtalálhatók. Tükörkeret, szőnyeg, bevásárlótáska és fonott kaspó. 

Natúr lakástextilek hálószobában

A hálószobában a függöny és az ágytakaró is lenből készült. Jópofa részlet, hogy még az olvasólámpa búrája is fonott :)

Nyitott gardrób szekció a hálószobával összenyitva

A hálószoba túlsó oldalán rafia fonatú ajtók mögött kapott helyet a ruhatár. A gardróbszekrények a szoba teljes szélességéig érnek.