A ház még 2022-ben készült el, amikor a tulajdonosok szerettek volna egy vidéki otthont, a nagyvárosi bezártság és a váratlan korlátozások után. 

Nyaraló lakberendezés nappali

A házba való belépéskor a tágas nappali semleges tónusú, plüss huzatú kanapékkal invitálja beljebb a vendégeket. A nagy üvegajtók a zöldellő tájra nyílnak, egyfajta kapcsolatot teremtve a külső élettérrel, a természet üdeségével. 

Tömörfa dohányzóasztal

A nappali kiegészül egy étkezőrésszel, ahol a meleg fa tónusok uralják a bútorokat és a polcokat, kohéziót és melegséget teremtve a berendezési tárgyak között. Fontos megemlíteni, hogy a tervezők a krém színű falicsempéket konzekvensen minden helyiségben alkalmazták, az étkező mögötti falon is.

Könyvespolc és letisztult vonalú étkezőbútor

A belső térben tovább haladva a konyha az egyszerűség és a funkcionalitás csodájaként jelenik meg. A fából készült szekrények és az elegáns berendezési tárgyak a kevesebb több filozófiát hangsúlyozzák anélkül, hogy feláldoznák a vonzerőt. 

Csempe borítás a konyhában és natúrfa konyhabútor

A bejárat hívogató folyosóként és funkcionális előszobaként is funkcionál. Itt akár a vizes vagy sáros cipők sem okoznak gondot. 

Alaposan kicsempézett előszoba

Az első fürdőszoba tökéletes nyugalmat idéz. A természetes textúrákat a modern kényelemmel ötvözi. Az elegáns és kényelmes fürdőkád valamint a zuhanykabin kényeztető lehetőségeket kínál a lazításra. 

Kádas és zuhanyzós fürdőszoba, amorf tükör

A második fürdőszobában finom csempe és fa díszítés tükrözi az otthon természettel való egységét. Itt a praktikum és az elegancia egyesül, megtestesítve a nyaraló tiszta, kortárs szellemiségét.

Tükrös felső szekrény fürdőszobában

Ez a nyaralóház a modern lengyel építészet egy esztétikus darabja: egy idilli menedék, ahol minden tervezési elképzelés a nyugalom, a funkcionalitás és a tájjal való harmonikus keveredés iránti elkötelezettséget hangsúlyozza. Fotók: Piotr Mastalerz