A telek egy sűrű erdőn szélén várta új gazdáját. Az alapterület pont megfelelő volt egy könnyűszerkezetes ház felépítéséhez. A lengyel kisgyermekes házaspár modern házban gondolkodott, ami összhangban van a természettel is. A nagy ablakok nyitottak a zöld környezetre, a vörösfenyő homlokzati borítás pedig tökéletesen tájba illő megjelenést kölcsönöz a háznak. 

A Tadeks Fertig Haus három hónap alatt építette fel a család álomházát. A család építész barátja, Jacek Kamiński sokat segített azzal, hogy néhány változtatást javasolt az elkészült terveken és a belső tér rendezésében. Nagy ablakokat javasolt a lépcsőházba, és segített a színek kiválasztásában is, hogy a paletta a melegebb színek felé tolódjon el. A padlóra háromrétegű termikus tölgy burkolat került, ami megfelelő a padlófűtéshez.  A szinterezett kvarcból készült hatalmas kandalló nem csak dekoráció. Hidegebb teleken tökéletesen fel tudja fűteni a házat, ha éppen a padlófűtéssel kívánnak takarékoskodni. 

Sarokkanapé szürke színben zsebbel

Meleg színű függöny ötlet

Szőrme dekoráció és modern kandalló

Karim Rashid székek étkezőbe BoConcept

Az étkezőbe Karis Rashid Ottawa székei kerültek, amit a BoConcept számára tervezett. Tökéletes választás a skandináv jegyeket felvonultató közös térbe.  

Teraszkapcsolat az étkezővel

Minimál konyha és natúr fa bárszékek

Fémvázas bárasztal

Skandináv hangulatú konyha lakberendezés

Királykék olvasófotel és lábtartó

Hálószoba meleg szürke falszínnel

3D falicsempe fürdőszobában

A fürdőszobát a nyers mennyezeti gerenda rusztikussága és az éles szögekben megjelenő 3D falburkolat egyszerre teszi látványossá. 

Natúr lakberendezési kiegészítők

Térben álló fürdőkád napi használathoz

WC modern burkolattal

Pihenés a teraszon

Szibériai vörösfenyő homlokzatú készház