Ez a Powiśle-i lakás a városi stílust eklektikus jegyekkel ötvözi. Merít a klasszikus, a skandináv jegyekből miközben egy csipetnyi olaszos lazaságot is megtalálunk az elképzelésben. A konyha kialakítása volt a legnagyobb kihívás. A sok beépített szekrényt nem lehetett volna elérni, ha a konyhaszekrény végig prhuzamosan fut a fallal. Így az a megoldás született, hogy legyen egy bútorelem a pozitív sarokra építve és egy félsziget, így mindenhez könnyű a hozzáférés. Ezzel egy egészen rendhagyó formájú, de teljesen használható konyha született.  

Pozitív sarokra épített konyha

A skandinávos alaphangulatot a fehér falak adják, így a minden sokkal világosabbnak tűnik. Mivel nincsenek felső konyhaszekrény elemek, így azok sem fogják a fényt. Az ülőgarnitúra nincs túlbonyolítva, egy olasz kanapé ás egy olasz fotel alkotja. A klasszikus dizájnt a falakra erősített dekorlécekkel hangsúlyozták, amik mindg eleganciát adnak a helyiség alaphangulatához. Az általuk kijelölt négyzetes területekre pedig képek kerülhetnek. 

Dekorlécekkel díszített falak

Félszigetes konyha megoldás

A térbe semmi felesleges nem lóg be. A párelszívó falra rögzített, függeszték lámpa helyett pedig erős fényű mennyezeti fényforrások gondoskodnak a megfelelő világításról. 

Étkezőasztal eklektikus stílus székekkel

Az eklektika tetten érhető az étkezőnél is, ahol a faragott lábú kerek asztalt változatos formájú étkezőszékek veszik köröl. Mindenki kedvére válogatnat. 

Üvegajtó választja el a hálószobát a fürdőtől

A hálószoba egyik oldalán teraszajtót, a másik felén egy üvegfalat találunk. Az üvegfal mögött feltárul a pajta hangulatú fürdőszoba szerethető részletekkel. 

Rendhagyó felfestés a hálószobában

A tervező poénja: nem igazodik a klasszikus rendhez, a vonalakhoz, szándékosan befejezetlen a falak festése. Lássuk be jópofa ez a megoldás. 

Dolgozószoba nagy földgömbbel

Egy kis helyiségben kapott helyet a dolgozó. Túl sokk tárolási lehetőség nincs, cserébe viszont világos és levegős. Az állványos földgömb mindenképpen látványos eleme ennek a privát területnek. 

Pajta stílusú fali tükör

Belépve tehát a hálószobából a fürdőszobába azonnal feltűnik a márvány mintás burkolat, amit legtöbbször fahatású lapokkal szoktunk meg. Itt viszont a márványosság a chevron mintákon jelenik meg. A klasszikus bőrszíjas tükörakasztókból kettő is került a falra, bár alatta csak egy mosdó van. A fürdőszoba minden részletében az eleganciát reprezenátálja, amit a tervezők szakértő hozzállásának köszönhetünk. 

Halszálka mintás padóburkolat márvány mintával