Fényes, kifejező és merész. Leginkább így jellemezhetjük a kijevi Maria Sokhatska által berendezett 42 m2-es alapterületű lakást. Ennek a lakásnak a tulajdonosai is kiemelkednek az ügyfelek többségéből, leginkább  vagányságukkal és bátorságukkal. A moodboard már alapban tartalmazott egy csipetnyi királykéket, ami a megrendelő fiatal párnak nagyon megtetszett, de sokkal többet akartak belőle. 

Kék étkezőszékek konyhában

A 2. emeleti lakás elhelyezkedése lehetővé tette a lakberendező számára, hogy drasztikus változtatásokat hajtson végre. A miniatűr szobákat nyitott térré egyesítették, és megváltoztatták a konyha és a hálószoba eredeti helyét is. Elbontották a válaszfalakat és a lakás közepén lévő két tartóoszlopot is eltakarták. Az egyik oszlopot bútorlappal díszítették, a másodikat okosan a szekrények közé rejtették. A párnak elég sok a könyve, így ezek a nappaliban kapnak majd helyet. 

Kis nappali bútor

Könyvespolc nappaliba

Belépve a lakásba, az átalakítás után sokkal nagyobb lett az előszoba és már a bejárattól azonnal látható a királykék felső szekrényekkel épített konyha, vagyis az otthon szíve. Az előtérben egy terrazzo mintás burkolatot találunk szép nagy színes szemcsékkel a Ceramica Fioranese Ghiaia sorozatból. A konyhában rengeteg hasznos tároló és egy 3,3 méter hosszú munkapult található. Az étkezőasztalhoz maximum 6 főt lehet kényelmesen leültetni. Ezek a székek az Ikea Odger székei, amik műanyagból készültek, de hihetetlenül kényelmesek.

A nappaliban található Roshe Olli moduláris kanapé kiváló geometriával, összecsukható funkcióval és további tárolóhellyel rendelkezik. A Kint Bureau fehér fém Fit kisasztala remekül passzol a minimál vonalú kanapéhoz. Egy másik merész lakberendezési elem a Shishka Project POLOSY szőnyege gazdag kék színnel, élénk részletekkel.

Modern konyhabútor lakberendezés

Fekete, fehér, kék konyhabútor

Fekete ablakkeret az étkezőben

Natúr színű téreléválasztó nappali és konyha között

Kis nappali moduláris kanapéval

A cica szemmel láthatóan rajong a berendezésért, hiszen a vöröses bundához nagyon jól áll a kék. 

Vörös és fehér cica a konyhapulton

Minimál dobogós hálószoba

A hálószobát és az előszobát egy gardrób szekrény választja el. A minimál megjelenésű pódiumon elhelyezett ágy alatti hely a szezonális ruhák tárolására is helyet biztosít.

Kis fürdőszoba kék radiátorokkal

A fürdőben sem áll le a kék szín dömpingje. A négyzetes csempék itt is a kék és a fehér kombinációt hozza. Még a törölközőszárító sem lehetett más, mint kék színű. 

Walk-in zuhanyzó kék csempével

Terrazzo lapok wc-ben

A kis lakás alaprajza