Klasszikus nappali

Klasszikus nappali asztali lámpával

A 25 évvel ezelőtt az agglomerációban épült ház már többször esett át kisebb-nagyobb felújításon. Jelenlegi elbűvölő belső tereit a precíz szakmai hozzáértés, és jól átgondolt tervezés tette páratlanná. A polgári jegyek jelentős része az angol stílusú lakberendezésből táplálkozik. Számos kiegészítő, az évek során a egyre nagyobb érzelmi jelentőséggel bíró tárgy és bútor maradt itt, amit modern bútorokkal és belsőépítészeti megoldással vegyítettek.

Régi bútorokkal berendezett nappali

Klasszikus konyha csíkos római rolóval

Vidéki hangulatú konyhai tárolók

Asztali dísz

Nappali klasszikus lépcsővel
A nappali és étkező közös terében a parketta kellemes konyak árnyalat adja meg alaphangot. A kandalló két oldalát egy egyedi tervezésű, asztalos által készített míves könyvespolc keretezi, amit rejtett led fények díszítenek. A tér patináját az art deco lámpák, a régi falióra, a sötétbarna hangsúlyos képkeretek, egy régi kínai szekrény, és a nehéz, vastag minőségi lakástextilek adják.

A mesés konyhában igazi élmény lehet a főzés. Az angol stílusú világos konyhabútor – ami szintén Pataki Judit tervei alapján készült – elegendő helyet biztosít a főzéshez és a tároláshoz is, miközben egyedi bájával ejti rabul a szemlélődőt. A sok finomság, a pultra épített óra, az üvegezett szekrények, a pihenőfotel és a csíkos raffroló mind-mind arról gondoskodnak, hogy több mint kellemes kikapcsolódás legyen az ittlét.

Lépcső sötétbarna lapokkal

Klasszikus angolos gyerekszoba

Pataki Judit gyerekszoba lakberendezés

Hálószoba virágos párnákkal

Az emeletre egy angol lépcső brazil kvarcit lépcsőlapjain jutunk, ahol a szülői hálószobát illetve egy kamaszfiúnak és egy lánynak berendezett szobát találunk. A polgári elegancia jegyeit itt is felfedezzük, amit friss lakberendezési megoldásokkal tarkítottak. Színes, mintás tapéta és függönyök, selyemfényűre festett bútorok, térnövelő hatású vízszintes csíkozás. Az igényes belső terek után a hátsó kertben sem fogunk csalódni. A központi elem egy medence, aminek a partján a rendkívüli keménységű ipe fa találjuk. Kikapcsolódásnak itt a napozást is választhatjuk, vagy a klasszikus vonalú rattan garnitúrán egy finom italt is elfogyaszthatunk. Közvetlenül az épülethez egy pergola és brazil kvarcit kővel burkolt terasz is kapcsolódik, a kényelmes kültéri garnitúrán pedig egy kisebb esőt is át lehet vészelni, bár ebből itt nincs annyi, mint az ihletet adó szigetországban.

Decoreyes

Pataki Judit lakberendező
+36 30 382 7452

www.decoreyes.hu

 Kerti garnitúra fonott székekkel

Kerti garnitúra a medence partján

Kert és fedett terasz