Modern nappali szeletelt bontott tégla burkolat Decoraunts Interior Design

Nappali és kandalló egyedülálló férfi lakása

Eichholz krómozott reflektor lámpa

Modern loft jellegű nappali fehér konyhabútor parketta padló

Fehér modern angolos konyhabútor szigettel Eames székek

Konyhaszigetből kihúzható étkező asztallap

Üveg tolóajtó és tükör mögé rejtett ajtó

Ez a lakás egységes megjelenésével, berendezési tárgyaival, bútoraival és okos lakberendezési megoldásaival azt gondoljuk sokak számára lehetne egy szerethető otthon. Az loft berendezésre jellemző indusztriális jegyek, a bontott és szeletelt téglafal burkolat, a nagy Eichholzt krómozott reflektor, és az 50-es évek végén megszülető Eames székek remek egységet alkotnak a tömörfa egyedi tervezésű és kivitelezésű konyhabútorral.

A lakás központi helyszíne ez a tér, ahonnan első pillantásra az étkezőt hiányolhatjuk. Az étkezés részben a konyhasziget körül zajlik, aminek rejtett kihúzható asztallapjai máris nagy és kényelmes felületet adnak, miközben helyet takarítanak meg. Az előszobát a nappalitól egy masszív üvegből készült tolóajtó választja le, aminek kettős funkciója van. A fényt tökéletesen beengedi, a hangot pedig megfelelően szigeteli. Az előtérből nyíló tárolóhelyiség ajtaja egyben egy tükör is, ami art deco hatásával jól illik az alapkoncepcióhoz. Részben a térhatást erősíti, és az előszobának is fontos tartozéka.

Ipari stílusú éjjeliszekrény és szék olvasólámpával

Angol stílusú tapétázott hálószoba berendezés

Szürke és fehér angol stílusú férfias hálószoba

A nappaliból szintén falban futó tolóajtón keresztül jutunk az angolos stílusra hangolt hálószobába, illetve egy kisebb alapterületű vendégszobába. A világosszürke és a fehér kombinációja férfias, de mégis világos hatást eredményez. A nagy gardróbszekrény egyedi tervezés, mint ahogyan a fürdőszobai bútorok is.

Szürke és fehér fürdőszoba egyedi mosdópult és fürdőszoba bútorok

Férfias szürke fürdőszoba

Vives és Porcelanosa burkolatok a fürdőszobában

A lakásban eredetileg egy nagy fürdőszoba volt. A helyiség szétválasztását követően két kisebb, egy fürdőkáddal, illetve egy kényelmes zuhanyzóval felszerelt fürdő vette át a helyét. A berendezés hangulata itt is a modern trendeknek felel meg, a spanyol Vives és Porcelanosa burkolatok is erről gondoskodnak.

Tolix Chair szürke színben kis teraszon erkélyen

A kikapcsolódásra vagy egy közös beszélgetésre a lakáshoz kapcsolódó további 8 m2-es erkélyen van lehetőség, ahol a fémes színű Tolix székeken foglalhatunk helyet.

Decoreyes

Pataki Judit  lakberendező
Telefon: +36 30 382 7452

www.decoreyes.hu