„Ötkarikás térrendezés”

A Vásárközpont legújabb, „G” pavilonjában megrendezett lakberendezési kiállításon a hazai piacvezető bútorgyártók és forgalmazók kínálata mellett újra felépül a Lakberendezők Országos Szövetségének közel 300 négyzetméteres standja, amelynek alapgondolata idén az olimpia. „Ötkarikás térrendezés” címmel az Európa – Afrika – Amerika – Ázsia – Ausztrália enteriőrökben a szakma kiválóságai saját ötleteikkel fűszerezve mutatják be az új trendeket és hasznos tanácsokkal, lakberendezési ötletekkel segítenek az érdeklődőknek saját lakásuk átalakításához. Ugyanitt a Magyar Bútor és Faipari Szövetség standján szintén izgalmas lakberendezési újdonságok várják a látogatókat.

Egész napos kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak

A BNV kínálatában az otthon témája mellett széles árukínálattal és kedvezményes ajánlatokkal jelenik meg többek között a gyermekek világa: iskolai felszerelések, gyermekruházat és játékok. A gyermekek unatkozásmentes időtöltését és a szülők kellemes vásárlátogatását garantálja a gyermekjátszóház, az ingyenes gyermekmegőrző, az erdei drótköteles akadálypálya és a Forma 1 közlekedési játszótér. Újra itt lesznek az év legmodernebb, EISA-díjas szórakoztatóelektronikai termékei.

A vásár egyik színfoltja a Landy Kalandpark és Off-road vezetési pálya. Az épített off-road akadálypályán minden, jogosítvánnyal rendelkező vendég próbára teheti vezetési képességeit és bátorságát, mindezt professzionális terepjárókkal, mobil faakadályokkal és különböző vezetéstechnikai gyakorlatokkal. Ismét megrendezik a tavalyi nagy sikerű Líra Könyvvásárt is, ahol akciós és kedvezményes olvasnivalók százai várják a „betűkre éhezőket”.

Egészség és szépség

Újdonság, hogy szeptember 11-én, az Ezüst Napon a nyugdíjasok, szeptember 12-én a Nők Napján pedig a hölgyek számára a belépés díjtalan. Ezeken a napokon – de a vásár többi napján is – látogatóink a Vöröskereszt ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatain vehetnek részt, a hölgyek a Guiness-rekorder sminkmestertől, Dévényi Kathy-tól kaphatnak szépségápolási- és sminkötleteket, de lesz még táplálkozási tanácsadás és gyógytea kóstoló is, amihez az alapanyagokat nem más, mint Szabó Gyuri bácsi, a „bükki füvesember” teái szolgáltatják majd.

Az egzotikumok kedvelői a díszvendég ország, India mellett Elefántcsontpart, Kenya, Kína, Tajvan, Nigéria és Pakisztán különböző árucikkeiből válogathatnak. A környező országok közül pedig Csehország, Lengyelország, Románia, Szlovákia és Szlovénia hozza el termékeit. Románia standján többek között különleges, egyedi készítésű bútorok is láthatók és megvásárolhatók lesznek.