Vitra Eames székek 1950

Charles és Ray Eames műanyag székek - 1950

Vitra Bútorok, Lakberendezési kiegészítők, irodabútorok

A több mint fél évszázada alapított svájci családi vállalkozás napjaink legbefolyásosabb bútorgyártó cégévé nőtte ki magát. A klasszikus Vitra design bútorok olyan világhírű tervezők alkotásai, mint Charles és Ray Eames, Verner Panton, George Nelson, Jean Prouve, Isamu Noguchi, Sori Yanagi. A cég tevékenységi köre ma rendkívül szerteágazó és sokrétű.

Grand Repos fotel - Antonio Citterio - 2011

Grand Repos fotel - Antonio Citterio - 2011

Komoly múltjára építkezve kortárs, haladószemléletű tervezőkkel együttműködve széleskörű irodai, otthoni és nyilvános helyek berendezésére alkalmas termékpalettát fejlesztett ki. A vállalat szorosan együttműködik világhírű építészekkel is. Weil am Rheinben található cégközpontja egy építészeti zarándokhely. Itt a „Vitra Campus”-on, egy helyen megtekinthetőek olyan legendás építészek alkotásai, mint Frank O. Ghery, Nicholas Grimshaw, Jean Prouvé, Tadao Ando, Álvaro Siza, Zaha Hadid, Herczog & de Meuron, SANAA valamint Renzo Piano.

Vitra design szék étkezőbe

Büszkék vagyunk rá, hogy a Point Zero, a Vitra nemzetközi üzlethálózatának hivatalos tagja. A Vitra sztenderdjeinek megfelelően, ugyanúgy, ahogy New York-ban, Londonban, vagy akár Fokvárosban - megjelennek a kiemelt Vitra partnerekre jellemző arculati elemek. Kínálatunk részét képezik a klasszikus és modern designbútorok és kiegészítők: - ülőbútorok, asztalok, tárolók, home office rendszerek, órák, lámpák, kiegészítők és ajándéktárgyak, design könyvek.

Színes Vitra fa étkezőszékek

Design székek étkezőbe

Minimál design szék kék színben

Lounge Chair és Ottomán - Charles és Ray Eames - 1956

Lounge Chair és Ottomán - Charles és Ray Eames - 1956

Vitra piros kanapé

Modern fehér görgős irodai szék

Vitra lakberendezési kiegészítők

Charles és Ray Eames alumínium székek - 1958

Charles és Ray Eames alumínium székek - 1958 

Sárga, fehér, zöld modern székek közösségi terekbe, éttermekbe

 Pointzero Budapest

 

www.pointzero.hu


1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/g.

Telefon: +36 1 202-4248

A Vitra weboldala: www.vitra.com