Az átalakítás a Greenpoint 7 és a Haller Gardens esetében már megtörtént, így azok már myhive Greenpoint 7 és myhive Haller Gardens néven működnek. A beruházás során az infrastruktúrát továbbfejlesztve a kapcsolatépítés ösztönzésére törekedve bővítették ki az ingatlanok közös tereiben elérhető szolgáltatások körét.

Az Immofinanz Magyarországon is bevezeti a myhive irodakoncepciót

A terveknek megfelelően a myhive koncepciót az Átrium Parkra is kiterjesztik, amelynek neve így myhive Átrium Parkra változik, a Globe 13 és az Xenter 13 épületek az átalakítás után myhive Thirteen néven működnek tovább. Az változások által jelentősen javul és bővül a bérlők, valamint ügyfeleik számára kínált szolgáltatások köre, és ezáltal még vonzóbbá válnak az IMMOFINANZ által kínált irodai területek.
 Az Immofinanz Magyarországon is bevezeti a myhive irodakoncepciót

„A myhive nemzetközi irodamárkánk neve egyet jelent a barátságos légkörrel, a figyelmes személyzettel, a szállodák inspirálta hangulattal, valamint azokkal a szolgáltatásokkal és kényelmi funkciókkal, amelyek révén a bérlők még inkább a munkájukra összpontosíthatnak, és az új munkatársak keresésekor is vonzó munkaadóként léphetnek fel a piacon. A barátságos hangulat és az infrastruktúra nem csupán a mindennapi munkát ösztönzi, de inspirálhatja a bérlők közötti kommunikációt is, és segíthet egy aktív közösség létrehozásában” – nyilatkozta Christian Traunfellner, az IMMOFINANZ vagyonkezelésért felelős vezetője.

Négy fő jellemzője

A myhive koncepció négy fő jellemzőre épül, amelyek jól érzékeltetik a márka előnyeit: szállodák inspirálta dizájn, rendkívül figyelmes kiszolgálás, sokoldalú infrastruktúra és egy nemzetközi közösség létrehozása.

Magyarországon a myhive Greenpoint 7 irodaház átadásával kezdődik hivatalosan a myhive márka bevezetése. Ez az irodaépület a myhive koncepció mintaprojektje, amelynek keretében teljesen átalakították a közös használatú belső irodatereket, kényelmes ülőalkalmatosságokkal ellátott közösségi tereket hoztak létre, valamint új szolgáltatásokat és kényelmi funkciókat vezettek be. A bejárat szintjén található éttermet is áttervezték és felújították. Az ingatlan kívülről is megújul, nő a zöld területek aránya, ahol szintén kényelmes közösségi tereket alakítanak ki.

Az Immofinanz Magyarországon is bevezeti a myhive irodakoncepciót

„Nagyon örülünk, hogy helyi portfóliónk öt irodaépületét is kiválasztották a myhive márka bevezetésére. A térségben Lengyelország mellett Magyarországon és Romániában alakítjuk ki a legtöbb myhive helyszínt az első lépésben. Az IMMOFINANZ új koncepciója teljes mértékben a bérlők és munkavállalóik igényeit és elvárásait szolgálja. A jövőbeni myhive épületeknél a jó megközelíthetőség, a hatékony infrastruktúra és a nagyfokú rugalmasság is fontos feltétel” – tette hozzá Nagy Viktor, az IMMOFINANZ magyarországi működésért felelős vezetője.

Az IMMOFINANZ Magyarország legnagyobb ingatlanbefektető társaságok egyike 11 működő ingatlanból álló irodaportfólióval és több mint 163 ezer négyzetméter bérbe adható összterülettel.


IMMOFINANZ-ról

Az IMMOFINANZ egy kereskedelmi profilú ingatlan cég, amely jelen pillanatban Európa nyolc kulcspiacának – Ausztria, Németország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Magyarország, Románia, Lengyelország és Moszkva – kiskereskedelmi és iroda szegmensére fókuszál. Fő tevékenységei: ingatlanok kezelése és fejlesztése. A STOP SHOP (kiskereskedelem), VIVO! (kiskereskedelem) és myhive (iroda) márkák magas minőséget és szolgáltatási színvonalat képviselnek. A vállalat hozzávetőleg 5,2 milliárd EUR értékű ingatlanállománnyal rendelkezik, amelyhez több mint 350 ingatlan tartozik. Az IMMOFINANZ-ot jegyzik a bécsi (vezető ATX index) és a varsói tőzsdén. További információ: www.immofinanz.com