Gold Drops Design egyedi bútor

Zöld Hanna tervező vezetésével új bútorkollekciók születnek, amiknek jellegzetességük, hogy minden egyes bútorelem külön kárpitozást kap, és a végeredmény is egy elegáns, kárpitba öltöztetett kényelmes hálószobai, előszobai bútordarab, vagy éppen egy teljes kollekció. Az igazi inspirációt az adta, hogy viszonylag kevés szín jelenik meg a mai hálószoba bútorkínálatban, falpanelekben, pedig egy teret a dinamikus színek és játékos formák töltenek meg élettel.

Egyedi komód készítése

Egyedi design franciaágy készítése

Gold Drops design komód

Gold Drops design kárpitozott bútorok

Gold Drops design bútor és falpanel gyártás

Gold Drops design csepp alakú puff

Nagyvonalú, hangsúlyos, különleges színkombinációjú design bútorokat gyártanak, amelyek a fehér falú térbe is életet, pezsgést visznek, Nagy hangsúlyt fektetnek a felhasznált bársonyok, textilbőrök, selymek kiemelkedő minőségére, hogy a bútor hosszú évek múltán is ugyanolyan legyen mintha újonnan vásárolták volna.

​Bútoraik és a hozzá tartozó kiegészítők kivétel nélkül egyedi tervezésűek, limitált darabszámban gyártott termékek, mert csak így tudják a kiemelkedő minőséget biztosítani. ​Tervezéseik során a praktikum, az ergonómia és a kényelem kap főszerepet, mert fontos, hogy a bútor ne csak esztétikus, és tartós legyen, hanem a pihenést is szolgálja. Kárpit anyagaik aquaclean technológiája garancia arra, hogy a felületről a szennyeződéseket gond nélkül el lehessen távolítani.

Gold Drops design ágy és éjjeliszekrény

Gold Drops design extravagáns ágyak

Gold Drops design hálószobai bútorok

Kárpitozott fiók

A bútorgyártás mellett a Gold Drops Design, másik fő tevékenysége a különféle falpanelek gyártása. Három méretben készülnek, melyek könnyedén és sokféleképpen kombinálhatók egymással. Megrendelhetők textilbőr, bársony, szatén, Magic Home vízzel tisztítható kárpit vagy más egyedi design szövettel is. Minden szövetcsaládhoz terjedelmes, több mint 100 árnyalatból álló színpaletta tartozik. Falpaneleik szögbe vágott, 3 centiméteres, tartósan kemény szivacsból készülnek. Kiegészíthetők extrákkal, mint a Swarovski gombokkal vagy szövet kárpitozású gombokkal való behúzás.

Gold Drops design falpanel gyártás

Gold Drops design falpanel gyártás

Gold Drops design falpanel gyártás

Gold Drops design díszpárnák

Kérdése van, szín mintát szeretne, vagy egyszerűen csak megnézné a termékeinket? Keressen bennünket bátran az alábbi elérhetőségeinken. Készségesen állunk a rendelkezésére.

​GOLD DROPS DESIGN - Kézzel készített bútorok

+36 30 969 0128 / info@golddropsdesign.com

2133 Sződliget, 076/20 HRSZ

www.golddropsdesign.com