A Reno fotel egy modern csavarral fűszerezett, ikonikus vonalakba zárt valódi kényelem. Elegáns és hajlékony,a Reno nem csupán nagyon szép bármilyen szögből nézve, hanem szinte hívogat, hogy üljünk bele és lazítsunk.

Boconcept Reno fotel armchair

Nehéz kitalálni, de az Xtra puff valójában vendégágy – álruhában. Modern puffként szolgál a hétköznapokban, de könnyen átalakítható ággyá, ha szükséges. A minimalista puff tökéletesen illik a kisméretű otthonokhoz, de mindig készen áll, ha el kell szállásolni egy vendéget. Nézd meg hogyan is működik.

Alakítson ki egy kényelmes teret a szabadban, alakítsa át teraszát egy modern nappalivá a Rome fotellel. A minimál design és a minden szezonra kifejlesztett minőségi anyagok lehetővé teszik, hogy hosszú évekig élvezzük itt a napot.

BoConcept Rome kültéri kanapé kerti bútor

BoConcept Rome kültéri kanapé kerti bútor

BoConcept Rome kültéri kanapé kerti bútor

Tiszta vonalaival és arányos megjelenésével kétségtelenül szép a Milano étkezőasztal, és stílust hoz bármelyik étkezőbe. A kis méretek tökéletessé teszik az asztalt egy intim vacsorához kettesben.
Több helyre van szüksége? Csak húzza ki az okos, beépített hosszabbító elemet, és máris helyet csináltunk a családnak, barátoknak.

Boconcept Milano étkezőasztal

Boconcept Milano étkezőasztal

Boconcept Milano étkezőasztal

Boconcept Milano étkezőasztal fehér

Rózsaszín fotel BoConcept

Szépségesen nőies és tökéletesen illeszkedő a világos, skandináv stílushoz, a Dusty Rose szövet elegáns, bájos küllemet kölcsönöz a kanapéknak és foteleknek. Az Ottawa étkezőszék és asztal most elérhető a réz lábak opciójával, kifinomult, sikkes hatást keltve. Az Adelaide székkoncepció rugalmassága lehetővé tesz egy személyes kifejeződést, és a két új színnel pedig - téli zöld és rusztikus vörös - biztosan saját ízlése szerint alakítható ki.

Új Ottawa szék arany színű lábakkal

Ottawa szék BoConcept

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu

BoConcept kanapé