A bársony puha, elegáns anyag, divatja független a változó irányzatoktól. A bársony egyfajta stílust képvisel. Tegye kifinomulttá lakásbelsőjét puha, plüss felületekkel, melyek árnyalatai a fény hatására játékosan változnak, kiemelik a design jellegét és eleganciát sugároznak.

Egy bársony kanapé maga a stílus. A bársony maga lágyságot és eleganciát kölcsönöz a design kanapénak, egyúttal modern és időtlen látványt nyújt. Egy bársony kanapé derűs, életvidám látványa a legtöbb otthonban a helyén van, és magasabb szintre emeli lakásbelsőnk stílusát.
Nézd meg a teljes kanapé választékot amire a 15 % kedvezmény vonatkozik!

BoConcept bársony kanapé

Ezeknek a foteleknek a buja látványa szinte hívogat és vágyat kelt, hogy ikonikus vonalaival, fényűző alakjával körülöleljen. A bársony anyagok tökéletesek ezekre a fotelekre, kiemelik a designt és a színeket. Adjon luxus, modern hangulatot otthonának ezekkel a bársony kanapékkal és fotelekkel.
Nézd meg a teljes fotel választékot amire a 15 % kedvezmény vonatkozik!

Bársony fotelek BoConcept

 

A bársony étkezőszékek puhasága és melege csodálatossá teszi az étkezés élményét. A design étkezőszékek rendkívül tartós, modern anyaga nem csak vibráló, dekoratív látványt kölcsönöz étkezőnknek, hanem tökéletesen illeszkedik az otthonunkban már meglévő bútorok felületeihez-dinamikus, kifinomult hatást eredményezve.
Nézd meg a teljes étkezőszék választékot amire a 15 % kedvezmény vonatkozik!

BoConcept bársony étkezőszék

Teremtsen meghitt, barátságos hangulatot hálószobájában modern bársony huzatú ággyal és fejtámlával. A puha, bolyhos bársony tökéletesen hangsúlyozza a gazdag tónusokat, és kiemeli az ágy hívogató formáját. Válassza hálószobájába a bársonyt, és aludjon stílusosan.
Nézd meg a teljes ágy választékot amire a 15 % kedvezmény vonatkozik!

BoConcept bársony ágy fejvég

A bársony párnák nagyszerű megoldást kínálnak arra, hogy bútoraink látványát vibráló textúrákkal tegyük élményszerűbbé. Néhány bársony párna a kanapén vagy az ágyon meghitt, barátságos hangulatot sugároz, és puha, finom érzéssel,vibráló színekkel emeli a modern bútorzat hangulatát.
Nézd meg a teljes párna választékot amire a 15 % kedvezmény vonatkozik!

Bársony párna

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu