Beindult Black Week akciónk! A BoConcept nagy szabású karácsony előtti kampányában 15% KEDVEZMÉNYT ad teljes választékára! Fedezd fel most az új bútordarabokkal is kiegészült hatalmas választékot November 28-ig!

ÉTKEZŐBÚTOROK 

15% kedvezmény az összes étkezőbútorra! Akár kortárs, mégis klasszikus étkezőasztallal szeretnéd felfrissíteni étkeződet, akár modern dán étkezőszékekkel bővítenéd étkezőgarnitúrádat, a BoConcept kortalan étkezőbútorai túlmutatnak a trendeken és az időn. 

Étkezőszék akció

Étkezőbútorok kedvezménnyel

A teljes étkezőbútor választék itt tekinthető meg >>

 

NAPPALI BÚTOROK

15% kedvezmény minden nappali bútorra! Hozz létre nyugalmas, kényelmes nappalit kortalan dán dizájnokkal, amelyeket még sok évig szeretni fogsz. A moduláris kanapéktól a karakteres fotelekig: találj rá a tökéletes darabra, és egészítsd ki otthonodat nappalibútoraink kollekciójából!

Nappali szekrény akció

Fehér kanapé dán design

A teljes nappali bútor választék itt tekinthető meg >>

 

TÁROLÓBÚTOROK 

15% kedvezmény minden BoConcept tárolóbútorra. Fedezd fel a funkcionális dizájn szépségét, és tarts fokozottan rendet stílusos, mégis okos tárolási megoldásainkkal. A nappaliba, az otthoni irodába, a hálószobába és azon túl is: fedezd fel szekrényfalakban, könyvespolcokban, TV-elemekben rejlő szépséget!

Tárolóbútor akció

Üveges szekrény akció

A teljes tárolóbútor választék itt tekinthető meg >>

 

DOLGOZÓSZOBAI BÚTOROK

15% kedvezmény minden otthoni irodabútorra! Fokozd otthoni irodád vagy dolgozószobád kényelmét, egy csipet dán dizájnnal. A minimalista íróasztaloktól az ergonomikusan kialakított irodaszékekig: modern otthoni irodai bútoraink széles választékával stílusosan és kényelmesen dolgozhatsz.

Íróasztal akció

Görgős szék akció

Otthoni és irodai dizájnbútorok teljes választéka itt >>

 

KIEMELT AJÁNLATOK

Berne kanapé

15% kedvezmény az új Berne kanapéra! Egész napos kényelmet biztosít a magas háttámlás, rögzített, mély ülőpárnás Berne kanapé, amely fa kereten ül, és cső alakú, matt fekete fémlábakkal rendelkezik, kifinomult, lebegő stílusban.

Kedvezmény kanapéra

További információk a Berne kanapékról >>

Princeton szék

15% kedvezmény a Princeton székre! A Princeton szék egyesíti a modern eleganciát és a puha kényelmet. A Morten Georgsen által tervezett időtlen dizájn könnyed, nőies hatást kelt organikus formákkal, melyeket minimalista keret hangsúlyoz ki.

Étkezőasztal akció

Még több infó a Princeton székről >>

Ne maradj le rendkívüli akciónkról! Figyeld weboldalunkat, hogy dán dizájnbútorainkat rendkívül kedvező áron vásárolhasd meg, vagy, ami még jobb, csatlakozz levelezőlistánkhoz, és folyamatosan tájékoztatunk az eseményekről, a trendekről és a közelgő leárazásokról.

Fehér BoConcept kanapé

Várunk szeretettel bemutatótermeinkben, ahol bútorválasztás előtt ellátunk lakberendezési tanácsokkal is.

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate irodaházban, 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28 száma alatt, illetve a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 1. emeletén. Cím: Törökbálint, Tópark utca 1/a. 


BoConcept új logo

www.boconcept.com/hu-hu