Black Week Boconcept

A BoConcept bemutatótermekben is elstartolt a minden évben várt vásárlási időszak, a Black Week, ami most egy héten át ad 15% kedvezményt minden beltéri és kültéri BoConcept termékre. 

  15% kedvezmény 2023.11.16 - 27. között   

A Black Weeknek köszönhetően most 15% kedvezménnyel rendelhetünk minden terméket, beltéri és kültéri bútorokat illetve lakberendezési kiegészítőket egyaránt. Most egy kihagyhatatlan lehetőség nyílik arra, hogy megújuljon az otthona, lakása dán dizájn bútorokkal. 

Cool dán design kanapé

A BoConcept választékában számos figyelemre méltó újdonságot találunk. A kanapék között megjelent az új Salamanca modell kényelmes, szögben záródó ülőfelülettel, illetve a teljesen íves trendi Bolzano kanapé vagy fotel.

A dohányzóasztalok között a kerek formák mellett a Santiago kerámia- és a Sevilla üveglapos változata is elérhető. Az étkezőasztalok letisztult dán dizájn vonalvezetéséhez kényelmes és funkcionális, neves tervezők által fémjelzett székeket is választhatunk.

A fotel válaszék is újabb típusokkal bővült, a Bolzano fotel minden részletében íves, és natúr színben a kortárs lakberendezés ikonikus darabjává vált. A Porto lounge fotel pedig a hétköznapokban nyújt tökéletes ellazulást és kikapcsolódást. A BoConcept a hálószobai bútorokra és ágyakra is garantálja a 15%-os rendelési kedvezményt. Most érdemes konfigurálni egy Austin vagy Arlington ágyat!

Kattints ide a teljes Black Week ajánlatokért! 

Az alábbi képes összefoglalóval szeretnénk kedvet csinálni a választáshoz. Írd be most a naptáradba, hogy mikor látogatsz el a BoConceptbe!

Íróasztal

BoConcept étkező

Kerek étkezőasztal

Műanyag étkezőszék

Dán design étkező

Bőr fotel

Natúr színű fotel

Designfotel közösségi térbe

Lábtartós bőrfotel

Ágy akció Black Week

15 százalék kedvezmény ágyra

Kanapé kedvezménnyel

Sarokgarnitúra kedvezmény

Design bőr étkezőszék

Ne feledd, közeleg a karácsony, így most szeretteidet dán dizájn bútorokkal és lakberendezési kiegészítőkkel lepheted meg.

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate irodaházban, 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28 száma alatt, a másik pedig a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 1. emeletén, a 2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a cím alatt.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu