A bársony pontosan ilyen és ha kíváncsi vagy miért, a DODO-tól most megkapod a választ.

Bársony tűzött ülőgarnitúra

1. Luxusérzet megfizethető áron

A bársony mindig is a fényűzést szimbolizálta. Különleges textúrája és fényjátéka különösen exkluzív megjelenést kölcsönöz bármely bútornak. Ma már ráadásul elérhető áron is beszerezhetők bársony bútorok - kanapék, fotelek, ágytámlák -, így könnyen vihetsz luxusérzetet az otthonodba anélkül, hogy túlzottan megterhelnéd vele a pénztárcádat.

2. Puha tapintás és kényelem

A bársony egyik legvonzóbb tulajdonsága a rendkívül puha, kellemes tapintás. Ha egy olyan bútorra vágysz, amelybe jól esik belehuppanni egy hosszú nap végén, a bársony ideális választás. Egy kényelmes kanapé vagy fotel nemcsak jól mutat, de pihenésre is tökéletes.

Tóp színű kanapé DODO Webshop

3. Sokoldalú stílusválaszték

Bár a bársony sokak fejében a klasszikus elegancia fogalmával párosul, valójában rendkívül sokoldalú anyag. Minimalista, modern otthonokban éppúgy helytáll, mint egy eklektikus vagy vintage stílusú térben. A különböző szín- és formaválaszték lehetővé teszi, hogy az enteriőr stílusához illeszkedő bársony bútort válassz.

4. Tartósság és hosszú élettartam

Sokan azt gondolják, hogy a bársony kényes anyag, de ez korántsem igaz. A modern bársonyanyagok nemcsak szépek, hanem rendkívül strapabírók is. Megfelelő karbantartás mellett ezek bútorok évekig megőrzik eleganciájukat és minőségüket, így hosszú távú befektetésként is megállják a helyüket.

Franciaágy bársony kárpittal

5. Elegáns megjelenés minden évszakban

A bársony különlegessége, hogy az év minden szakaszában varázslatosan hat. Télen melegséget, puhaságot ad a nappalinak, míg nyáron hűvös eleganciájával nyűgöz le. Egy jól megválasztott bútor nemcsak az otthonod fókuszpontjává válik, hanem bármely évszakban meghitt hangulatot teremt.

Összességében, ha egy olyan bútordarabra vágysz, amely sosem megy ki a divatból, és még évek múlva is öröm lesz használni, akkor érdemes elgondolkodni a bársony választásán. A DODO webshop kínálatában csodálatos, design darabok közt tudsz ehhez válogatni, nézz körül bátran!

Elérhetőségek:

DODO Bemutatóterem és webshop

1119 Budapest, Petzvál József u. 46-48., Galaxy irodaház földszint

www.dodo.hu

Telefonszám: +36 70 358 7900
Nyitva tartás: Hétfő: Zárva
Kedd-Szombat: 10:00-18:00
Vasárnap: Zárva