Kanapé akció BoConcept

Beköszöntött az ősz, az idő gyönyörű, amit most egy különleges ajánlattal tett a BoConcept még tökéletesebbé. A bemutatótermi bútorok vására indul most, 10 napon át október 20-ig! Az akció keretein belül 30-60% kedvezménnyel vásárolhatók meg a kiállított darabok. 

BoConcept üzlet Budapesten és a MAXCityben található, de a weboldalon megtekinthető, hogy az adott kedvezményes bútor melyik bemutatóteremben érhető el. Dönts minél előbb, mert a kedvezmény csak a készlet erejéig érvényes! 

Lakberendezés és lakásfelújítás előtt állók kanapék, fotelek, étkezőasztalok, székek, ágyak és kiegészítők között válogathatnak most rendkívüli árakon a modellváltásnak köszönhetően. 

A bemutatóbútorok kiváló minőségűek, és a BoConcept által ajánlott 5 éves garancia érvényes rájuk!

Kattints a linkre és fedezd fel ezt a különleges választékot!

⇐ FELFEDEZEM ⇒

 

Bemutatótermi készletkisöprés

Ne maradj le később se a szuper lehetőségekről! Ha szeretnéd megismerni a BoConcept legújabb ajánlatait, iratkozz fel a Hírlevélre! Légy az elsők között, és fedezd fel kollekcióinkat és trendjeinket közvetlenül a postafiókodban!

Ágy akció BoConcept

Dán design étkező akció

Várunk szeretettel bemutatótermeinkben, ahol kollégáink segítenek a bemutatótermi bútorok kiválasztásában és a házhoz szállítás megszervezésében! 

Fotel és kanapé akció BoConcept

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate irodaházban, a 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28 száma alatt, a másik pedig a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 1. emeletén, a 2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a cím alatt.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu