Magyarországra is megérkezett a B&O PLAY legújabb hordozható bluetooth hangszórója, a BeoPlay A1. Ne csodálkozz azonban, ha utadat mindenhol sóvárgó szempárok kísérik majd. Lenyűgöző hangja ugyanis ellenállhatatlan formában ölt testet.

 B&O PLAY legújabb hordozható bluetooth hangszórója, a BeoPlay A1

A Bang & Olufsen BeoPlay A1 hangszóró megálmodója Cecilie Manz, díjnyertes dán tervező. Az új modellre jellemző a finom kidolgozás, az anyagok kombinálása, a stílus és funkcionalitás. Az A1 kialakításában döntő szempont volt a hordozhatóság, a kategóriájában legjobb hangteljesítmény, a szabadban is kiváló hangzás, valamint a strapabíróság.

 B&O PLAY legújabb hordozható bluetooth hangszórója, a BeoPlay A1 ütésálló, cseppálló

A BeoPlay A1 hangszóró tökéletessége a részletekben rejlik. Az alumínium rácsborítás hűvös eleganciát sugároz, amelyet finoman lágyít a hordozhatóságot, vagy akár a felfüggesztést biztosító, akasztóként is funkcionáló puha bőrszíj. A törékenynek tűnő hangszóró azonban bírja a strapát: csepp- és porálló, burkolata pedig erős védelmet alkot, így akár a túrázásra is magaddal viheted. A kirándulásokon, közös bulikon vagy tengerparti nyaralásokon szerzett finom sérülések sem tudnak ártani elegáns megjelenésének. A barázdák, apróbb karcolások nem tompítják a stílust, inkább azok a sztorikra emlékeztetnek, amiket együtt éltetek át.

Bang and Olufsen hangszóró

Hordozható design hangszóró

Az igazi erő azonban a hangzásban rejlik! A szinte tenyérnyi méretű A1 ugyanis simán felveszi a versenyt nagyobb társaival. A Bluetooth-on keresztül kommunikáló hangszóró sokkal több hanggal és basszussal tölti be a teret, mint azt első ránézésre gondolád. Kör alakja 360 fokos hangzást tesz lehetővé, teljesítményének köszönhetően pedig a tér minden pontján élvezhetitek a zenét. A kis méret ráadásul egy akár 24 órát kibíró akkumulátort rejt, így semmi sem akadályoz abban, hogy egész nap és ott, és ahol csak szeretnéd, tökéletes minőségben élvezhesd kedvenc számaidat! Ha pedig lemerülne, okos töltési rendszerének köszönhetően USB töltővel gyorsan újratöltheted.


Az új BeoPlay A1 beépített mikrofonnal is rendelkezik, így telefonáláshoz, sőt konferenciahívásokhoz is kiváló. A kerek formájából adódóan mindenhol egyformán tisztán szólal meg, így a hívó fél bárhonnan érthetően hall.

Az A1 tökéletes hangzást biztosít beltéren és kültéren egyaránt. Tedd a táskádba és vidd magaddal, ha kirándulsz, ha utazol vagy megszállsz egy hotelben. Akaszd fel akár a szobád falára, vagy egyszerűen rakd az asztalra, és élvezd a dizájnba öntött zenét és a hamisítatlan Bang & Olufsen hangzást otthon is.

 B&O PLAY legújabb hordozható bluetooth hangszórója

 B&O PLAY legújabb hordozható bluetooth hangszórója, a BeoPlay A1 ezüsz színben

Az Apcom Hungary Kft. a dedikált disztribúciós szolgáltatások magyarországi képviselője. Az Apple termékek és kiegészítők, illetve okostelefonnal, táblagéppel vezérelhető okos eszközök, az Emerson kis– és középvállalatok számára kifejlesztett, egyfázisú UPS-megoldások, továbbá a Symantec nagyvállalati termékportfóliójának hazai disztribútora. A több mint 40 éves ICT tapasztalattal, nemzetközi háttérrel és tőkeerővel rendelkező Midis Group tagja. A Midis Group különböző értékesítési formákban többek között a következő gyártók termékeit forgalmazza 3 kontinensen, 30 országban: AEG, Adobe, Apple, CA Technologies, Cisco, HP, IBM, Intel, Oracle, SAP, Sybase.

További információ megtalálható a www.apcom.hu oldalon.