Az aktuális ünnepi promóció részét képezik most a párnák, plédek, ágytakarók, vázák, tálak, szobrok, fali dekorációk, gyertya- és mécsestartók, tárolódobozok, diffúzorok és illatgyertyák. Továbbá, 15%-os kedvezménnyel rendelhetők meg a jelzett időszakban szőnyegek, lámpák, képek, mellékasztalok, ülőkék, tükrök és képek.

Takarók hálószobába

Lepje meg családtagjait, barátait vagy saját magát ízléses és stílusos lakberendezési kiegészítőkkel, ajándéktárgyakkal!

A BoConcept hitvallása szerint az apró dolgok varázsolják otthonná az otthont. Nézd végig kiegészítőink kínálatát a lámpáktól és vázáktól kezdve a műalkotásokon át a drapériákig, hogy megtaláld a következő dekorációs kiegészítődet

Válogatás az aktuális ajánlatokból:

Tedd érdekessé bármelyik szobádat a Vived szőnyeggel! A tengeri élet ihlette dizájn a tengeri fű, a korall és az alga színeit, formáit és textúráit testesíti meg.

BoConcept szőnyeg

A Cosy takaró minden helyiségbe melegséget visz: a kanapédat, foteledet vagy ágyadat is díszítheted vele.

Párna kiegészítő

A Bouclé díszpárnában a melegség és a textúra találkozik. Különböző színekben és méretekben áll rendelkezésre, így biztosan megfelel személyes stílusodnak, és modern, kényelmes hangulatot ad ágyadnak vagy nappalidnak.

Lerakók tálak

A Stockholm függőlámpában az egyszerűség és a minimalizmus ötvöződik. A kézzel festett üvegből, nehéz márványalappal készülő lámpa melegséget ad étkezőasztalodnak vagy egy sötét saroknak.

Vázák és kiegészítők

Basin tál - Ebben a gyönyörű dizájnban a gondosan kiválasztott pala kézzel faragott, hogy organikus, személyes megjelenést kapjon. Ez a folyamat tükrözi a múltbélit, és ez a kialakítás sok szempontból újra hangsúlyozza a természetes anyagok és folyamatok szépségét – tökéletesen karakteressé és stílusossá teszi a modern otthont.

Asztali tál

Üveg dísztárgyak

Milyen gyakran látjuk új perspektívából a dolgokat? A finom részletek világára való odafigyelés volt a vezérelv, amely a Block tükörasztal formaterve mögött meghúzódott. Az asztal tükröző hatása lehetővé teszi, hogy Ön teljesen új szemszögből tapasztalja meg a szobát, és kortárs kitekintést kínál az otthoni környezetre.

Díszpárna bőrből

Fedezd fel a BoConcept páratlan lehetőségeit és frissítsd fel az otthonod, találd meg a kedvenc dekorációs kiegészítődet

Várunk szeretettel bemutatótermeinkben, ahol bútorválasztás előtt lakberendezési tanácsokkal is ellátunk.

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate irodaházban, 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28 száma alatt, illetve a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 1. emeletén. Cím: Törökbálint, Tópark utca 1/a. 

BoConcept logo
www.boconcept.com/hu-hu