Izzó parázs kevesebb mint 5 perc alatt 3 egyszerű lépésben

Looftlighter grillgyújtó kandallógyújtó

A nehézkesen induló begyújtásra itt a megoldás a Looft Lighter grillgyújtó, amelynek segítségével kevesebb mint 5 perc alatt sütésre kész, izzó parázsszőnyeget varázsolhat a grillbe gyújtófolyadék nélkül. A barátai és családtagjai mostantól nem fognak türelmetlenül (néha megmosolyogva Önt) arra várni, hogy elkezdődjön a sütés.

  1. Rakja halomba a szenet a grill közepébe
  2. Kapcsolja be a gyújtót és tartsa a halomhoz úgy, hogy a gyújtó hegye hozzáérjen a grillben a faszénhez. Kb. 15-30 másodperc elteltével, amikor a szén szikrázni kezd, húzza el a gyújót 10 - 20 centiméterre úgy, hogy az továbbra is ugyanarra a pontra irányítódjon kb. 60 másodpercig.
  3. Terítse szét az izzó szenet, várjon 2-3 percet és már kezdheti is a sütést.

A Looftlighter svéd találmány, amelynek formába öntését a Volvo mérnökei segítették. Működési elve a hőfúvókén alapszik de azokkal ellentétben a Looftlighter-nél az izzó tekercset teljesen kihozták a gyújtó végére, így az közvetlenül érintkezik a szénnel, ezért nem szükséges nyílt láng használata. Ez az egyetlen olyan eszköz amit, kifejezetten a grill és kandalló begyújtásához terveztek.

 Looftlighter grillgyújtó
Looftlighter grillgyújtó

Hogyan juthat hozzá?

A legegyszerűbb, ha most megrendeli a honlapunkon keresztül és akkor 72 órán belül Öné lehet a grillgyújtó. A szállítás az ország egész területére díjtalan!

Kattintson a linkre: A megrendelés részleteiről és az árról a linkre kattintva tájékozódhat

Looftlighter grillgyújtó

Forgalmazó:

Fehér és Társai Kft.

www.grillgyujto.hu