Bortartó

Design bortartó modern

 Több részes bortartó, palacktartó

Moduláris palacktartó, egy igazán hasznos és funkcionális kiegészítő, ami díszítőelemként sem utolsó a padlón, vagy a konyhapulton. A modulokba egy-egy palackot helyezhetünk, melyek könnyen csatlakoztathatóak egymáshoz. Távtartó segítségével falra is szerelhető. Tervező: Giulio Iacchetti

Szivartartó

Szivartartó bőr, acél, szivarvágóval

Elegáns férfi hordozható szivartartó

Churchill Connoisseur Set - különleges pillanatokhoz. A sokat utazók és az ínyencek fogják szeretni ezt az elegáns szivartartót. A legfinomabb nappa bőrrel bevont Churchill tartalmazza a szivarcsövekek egy szivarvágót és jutott még négy rekesz a hitelkártyáknak is. Anyaga: Fekete bárány nappa bőr, polírozott rozsdamentes acél.

Neszeszer

 Férfi modern design neszeszer

modern design neszeszer

Giorgio Férfi Neszeszer. Ízlésesen csomagolt, ez 7 részes Giorgio férfi utazó készlet mindent tartalmaz, aminek egy ápolt és jó megjelenésű férfinak szüksége lehet: olló, körömvágó, csipesz, körömreszelő, borotva és tartalék pengék. Anyag: Bőr, polírozott rozsdamentes acél, Magasság: 13 cm.

Design Sakktábla

Design sakktábla fekete és ezüst

Első pillantásra a YAP sakk készlet, inkább a design tárgynak tűnik. Egy modern értelmezése a fekete-fehérnek, ahol a fekete az matt, a fehér pedig szálcsiszolt matt-ezüst rozsdamentes acél. Méret: 29 x 29 cm.

Várunk szeretettel bemutatótermünkben:

Art of home logo

www.artofhome.hu

2040 Budaörs, Építők útja 2-4. (A Baumax mögött)
Parkolás az áruház előtt lehetséges

Nyitva: H-Szo: 10-20 óráig, Vasárnap 10-19 óráig

Telefon: +36 30 / 210-1357