Elsősorban - mint a spanyolországi Porcelanosa csoportnak, a világ első számú luxus burkolatokkal foglalkozó gyárcsoportjának hazai nagykereskedője és kiemelt forgalmazója. Cégünk másik fontos profiljaként fürdőszobai szanitereket és kiegészítőket importálunk közvetlenül Európa legmegbízhatóbb minőséget és kiemelkedő design-élményt nyújtó gyártóitól. Így kerültünk kapcsolatba és vagyunk folyamatos importőrei az Ideal Standard, Catalano, EMCO és Allibert gyáraknak. Legfőbb termékeink: Burkolatok, csempék, padlólapok szaniterek, csaptelepek. Felső kategóriás olasz minimál konyhabútorok. Prémium kategóriás modern és klasszikus vonalú kanapék, bútorok. 

Cégünk a PORCELANOSA mellett több spanyol- és olaszországi burkolatgyártó magyarországi - többnyire kizárólagos - importőre: Impronta Italgraniti, Marazzi, Colombini, Goldconfort , Arcana, Cristacer, Glass.

További részletek weboldalunkon: www.porcahungary.hu

Ön az Olaszországból származó firenzei Goldconfort kanapé és fotel gyártó cég termékeivel ismerkedhet meg honlapunk által. Az olasz kanapé gyár egyedi, kézzel készített kanapé összeállításai a kíváló minőségükkel évek óta nagy sikert aratnak a milánói bútor világkiállításon.

A kanapék legfőbb jellemzői:

* Kiváló ár - érték arányú olasz kézi gyártású kanapé, 200 fajta minőségi olasz szövet anyag, 60 fajta minőségi bőr típus
* nem deformálódó minőségi HR polyurethane ülő és hát matrac (nagyon tartós és kényelmes)
* egyedi kanapé összeállítás ( saját elképzelés szerinti bőr - szövet - fa kombinálása egy ülőgarnitúrán belül is )
* modern, klasszikus, neoklasszikus design, több darab rendelése esetén egyedi árak
* a Goldconfort kanapék ággyá alakítható verziókban is rendelhetőek

További részletek weboldalunkon: www.olaszkanape.hu

A honlapunkon keresztül Ön megismerkedhet az Olaszországból származó Colombini és Modulnova konyha gyártók által készített konyhák, konyhabútorok széles választékával. Az olasz Colombini konyhabútorok kiváló minőségükkel évek óta nagy sikert aratnak Magyarországon.

A Colombini konyhabútor jellemzői :

* nagyon jó ár - érték arány, gyors gyártási idő ( 8 munkanap )
* nagy szín és méret választék, gazdag felső elem kínálat
* jó minőségű választható vasalatokkal készül, modern, minimal, klasszikus stílus
* könnyen, gyorsan beépíthető mivel készre szerelve érkezik a konyha gyárból
* magyarországi minősített szakszervizzel, konyha szerelőkkel rendelkezünk

Az első számú bemutatótermünk Budapest egyik legforgalmasabb sugárútján, a Váci úton helyezkedik el. 500 négyzetméternyi alapterületen több mint 50 különböző enteriőrrel mutatjuk be a hazai és külföldi ügyfeleknek a PORCELANOSA csoport burkolatait, csaptelepeit, fürdőszobai kiegészítőit és a Catalano gyár világdíjas szaniterjeit.

Bemutatótermünk:

1139 Budapest, Váci út 95. 
Telefon: (06-1) 237-0878

További részletek weboldalunkon: www.porcahungary.hu